Forshaga

Skördegatan 8

Såld
  • 2 rum
  • 68,7 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevlig tvårummare med huskänsla!

På Skördegatan 8 erbjuds nu en ljus och väl omhändertagen tvårummare med egen gräsplätt, inglasat uterum samt garage vilket ger dig en känsla av hus med alla fördelar från en lättskött bostadsrätt!

Bostaden består av en funktionell och välplanerad hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det sociala och välplanerade vardagsrummet finns stora fönster och härliga umgängesytor. Köket är fullutrustat och modernt med plats för matgrupp. Badrummet är praktiskt med tvättbänk och tvättskåp. Här finns toalett, dusch, handfat med kommod och tvättmaskin. Helkaklade väggar. Sovrummet är väl tilltaget med plats för dubbelsäng, tillhörande möblemang samt garderober. Hallen erbjuder gott om förvaring i form av avhängning för kläder samt garderob. På bostadens baksida finner ni det inglasade uterummet. Ett härligt extrarum med hög mysfaktor!
Lägenheten är genomgående fräsch med nya och ljusa ytskikt.

Här bor ni vid ett av Skiveds bästa lägen, med klarälven inom gångavstånd. Forshaga Centrum ligger en cykeltur bort och Karlstad nås enkelt med en kort bilresa från bostaden eller med buss. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Forshaga har att erbjuda.

Mer om mäklarna