Farsta, Farsta

Filipstadsbacken 60

Såld
  • 1 rum
  • 23,5 kvm
  • Bostadsrätt

KVADRATSMART 1:A MED STOR INGLASAD BALKONG

Här har du möjligheten att bli nästa ägare till denna charmiga bostad med optimalt läge i Farsta Strand! Lugnt placerad uppe på höjden av Filipstadsbacken, erbjudes här välplanerade kvadratmetrar och en underbar balkong som bjuder på många soltimmar. Balkongen blir som en förlängning av bostaden och tack vare inglasningen kan denna nyttjas året om. Här kan du njuta av soliga dagar och ljumma kvällar i en avkopplande atmosfär.

I hallen erbjuds förvaring i garderober och hatthylla för smidig avhängning. Det helkaklade badrummet pryds av ljusa färger och nås från hallen. Badrummet är förberett för tvättmaskin. Allrummet badar i naturligt ljus genom stora fönsterpartier och rymmer en mindre köksdel med med vita skåpsluckor. Här finns även plats för soffa, TV, säng och mindre matbord.

För extra förvaring finns ett vindsförråd, och i föreningen finns två tvättstugor, varav en i samma hus. Tvättstugorna är utrustade med tvättmaskiner, centrifuger, torktumlare och torkrum/torkskåp för att underlätta din vardag.

Det här är det perfekta boendet för förstagångsköparen, veckopendlaren eller bara den som vill bo med ett perfekt läge och ha lägre boendekostnader.

Brf Adelsö 2 är en stabil, välskött och lågt belånad förening.

Här bor du bara några minuter från pendeltåget som tar dig in till stan på 15-20 minuter. Dessutom finns flera bussar och tunnelbanans gröna linje på kort avstånd.
Dessutom har du närheten till Farsta centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och alla tänkbara bekvämligheter. Farsta ligger intill de vackra sjöarna Drevviken och Magelungen, vilket bjuder in till avkopplande promenader och härliga bad under sommaren. För den som föredrar en aktiv livsstil finns det motionsslingor och pistade skidspår tillgängliga även under vintermånaderna.

Ute på gatan erbjuds 7-dagarsparkering, vilket underlättar för både dig och dina gäster.

Mer om mäklarna