Stureby, Enskede

Bastuhagsvägen 49

Såld
  • 2 rum
  • 36,5 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig modern lägenhet med grönskande utsikt - ditt gröna paradis mitt i staden!

Välkommen till denna mycket välplanerade bostad på populära Bastuhagsvägen 49.

Denna välplanerade pärla från 2014 bjuder på en fantastisk atmosfär och harmonisk design. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social och trivsam yta där matlagning och avkoppling förenas. Här finns gott om plats för både matbord, soffgrupp och tv-möbel, och det generösa fönsterpartiet leder ut till den rymliga balkongen i söderläge. En privat fristad med en hisnande utsikt över naturskön omgivning ? den ultimata platsen för lugn och ro.

Sovrummet är en fröjd för ögat med tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng och en praktisk garderobsvägg för smidig förvaring. Det stora helkaklade badrummet imponerar med svart klinkergolv och vita kaklade väggar. Här finns även en tvättmaskin och arbetsyta för extra bekvämlighet .Den möblerbara hallen välkomnar dig med stil och erbjuder plats för ytterkläder och skor, samt en extra garderob för organisering. Förvaringsutrymmet kompletteras av ett källarförråd, perfekt för att hålla ordning på dina ägodelar.

Denna bostad är inte bara estetiskt tilltalande utan även energieffektiv och byggd med omsorg. Svanen-märkningen vittnar om höga krav på energiförbrukning och miljövänliga byggmaterial. Förening som består av 110 lägenheter och man äger marken själva. Husen värms upp av energieffektiv fjärrvärme. Bygglov finns för byggnaden vid önskemål om inglasning av balkong. Föreningen tillhandahåller p-plats utomhus endast 300kr/mån. Bredbandet är 1000/1000 Mbit/s och ingår i avgiften. Bostadsrättstillägg ingår också genom föreningens försäkring. Möjlighet finns i föreningen att hyra extra förråd.

Läget är optimalt med gångavstånd till Sturebys tunnelbana, som tar dig in till stadspulsen på bara cirka 15 minuter. Dessutom finns närliggande busshållplatser med förbindelser till Liljeholmen, Gullmarsplan, Fruängen och Älvsjö.

Missade inte chansen att kalla denna pärla för ditt hem - din framtida drömbostad väntar på dig!

Mer om mäklarna