Centralt

Repslagaregatan 5

Såld
  • 2 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

FÄRGSPRAKANDE GOBIT MITT I CITY

Det här är en bostad där superlativen inte räcker till och du slås av en lekfull, ombonad och härlig känsla redan vid entrén! Denna lägenhet om 38 kvadratmetrar upplevs betydligt mycket större, där fascinerade utsmyckningar, takhöjd och fönsterpartier samspelar. Det här är ett boende med hög standard och inspirerande miljö - tänk att få vakna här, varje dag!

Lägenheten erbjuder ett snyggt renoverat kök med mattsvart skåpsinredning och gedigen bänkskiva i massivt trä där inget lämnats åt slumpen. Här finns allt du kan tänka dig. Kyl och frys i underskåp, spis med komb ugn/micro samt diskmaskin. Klassiskt helkaklat duschrum med vita kaklade väggar och mörkgrått klinkergolv. I sovrummet finns en smart väggfast säng i måtten 160x200 cm, vilket frigör plats för antingen förvaring eller arbetsplats undertill, så smart! Genomgående ekparkett samt färgstarka kulörta väggar.

Visst möblemang kan låtas ingå mot kostnad.

Brf Byggmästaren 13 är en solid förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, cykelrum och parkeringsplats. I månadsavgiften 2 839 kronor ingår värme, vatten och förråd.

För den som finner det intressant så finns möjlighet att köpa till en yta om 38 kvm i källaren. Inifrån lägenheten finns ingång till det utrymmet.

Inne i stadskärnan är det lätt att trivas och läget på Repslagaregatan är fenomenalt. Här bor du mycket centralt och attraktivt med behagligt gångavstånd till såväl Linköpings Resecentrum , City och goda kommunikationer alldeles runt hörnet. Du har även riktigt nära till de vackra promenadstråken längsmed Stångån där du kan njuta av en lugn promenad eller en härlig löprunda. I området finns butiker, matbutiker, fina grönområden, caféer, skolor och mycket mer- perfekt för dig som vill bo centralt, och vill ha nära till allt!

Mer om mäklarna