Centralt

Järnvägsgatan 2A

  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 995 000 kr
Månadsavgift: 5 874 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Trea i tacksamt format med ett klockrent cityläge

Nu har vi nöjet att erbjuda en fin, välskött trea på centralt belägen adress med direkt närhet till centralstationen och hela innerstadens utbud runt hörnet!

Den här bostaden är en välplanerad trerummare på 70 kvadrat belägen på andra våningen i hus med hiss. Lägenheten ligger i ett modernt hus som byggdes 2007. Här har man fönster i två väderstreck och begränsad insyn vilket bidrar till en privat känsla. Sovrummen vetter mot innergården, och från det ena sovrummet har man utgång till en trevlig balkong med ett optimalt solläge i sydväst.

Kök och vardagsrum utgör en enda stor, öppen enhet med en social känsla. Köket är fullutrustat och ger plats till en matgrupp för 4-6 personer. Fräscht, helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare, rymlig entréhall samt en separat klädkammare med god förvaringskapacitet.

Bostadsrättsföreningen Kristina har en god ekonomi, har välskötta fastigheter och en familjär känsla. Här bor du tryggt och bekvämt till en låg månadsavgift om endast 5 874 kr. Till lägenheten hör ett källarförråd och det finns möjlighet att hyra parkering i husets garage. Föreningen har dessutom en bastu och gemensamma uteplatser på innergården som kan nyttjas av medlemmarna.

Ett komplett boende med attraktivt läge. Att bo på Järnvägsgatan 2A innebär att du har ett mycket tilltalande läge med nära till precis allting. Resecentrum når du på 3 minuters promenad, perfekt för dig som pendlar inom Linköping men även för dig som reguljärt åker längre resor. Med cykel tar du dig till Universitetet på 20 minuter. Gångavstånd till motionsspår runt Stångån samt till citykärnan och direkt närhet till flertalet restauranger, matbutiker och övrigt serviceutbud. Ett bra tillfälle för studenten, veckopendlaren eller paret som vill förverkliga sin bostadsdröm!

Tillträde är flexibelt. Varmt välkommen på någon av visningarna!

Boka visning

  • Viktigt att du anmäler dig till visningen. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt

Järnvägsgatan 2A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.