Bjuv, Bjuv

Sommaren 6C

Såld
  • 2 rum
  • 65,5 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig tvårummare med två balkonger!

Välkommen till Sommaren 6C, en charmig tvårummare med två balkonger!

Denna genomgående tvårummare, belägen i den omtyckta föreningen Sommaren i Bjuv, hälsar dig varmt välkommen till ett hem där komfort och trivsel möts. När du öppnar ytterdörren möts du av en inbjudande atmosfär med nyligen målade väggar och nylagt golv som sträcker sig genom hela lägenheten. Köket behåller sin ursprungliga charm, men de nuvarande ägarna har uppdaterat det med nymålade köksluckor och nya beslag. Dessutom har de öppnat upp väggen mellan vardagsrummet och köket för att skapa mer öppna och sociala ytor.

Från köket tar du dig vidare till det rymliga vardagsrummet, där en generös soffgrupp får plats för stora sällskap att njuta av mysiga fredagskvällar. Den inglasade balkongen, som fungerar som en naturlig förlängning av vardagsrummet, bjuder in till utomhusliv oavsett väderlek. Vidare in i lägenheten har vi det harmoniska sovrummet, som badar i fantastiskt ljusinsläpp från lägenhetens andra balkong.
Badrummet är fräscht och praktiskt utrustat med tvättmaskin för maximal bekvämlighet i vardagen.

Denna bostad erbjuder en unik möjlighet att bo i en välskött förening med en låg belåningsgrad på endast 3 486 kr/kvm. Föreningen har även investerat i solceller för att minska driftskostnaderna på lång sikt, vilket gör boendet både miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt.

Centralt belägen med gångavstånd till alla vardagliga bekvämligheter, erbjuder detta hem även möjlighet till garageplats för endast 371 kr/månad, vilket gör det till en komplett och bekväm boendelösning för dig som söker både komfort och praktiskt boende.

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna