Ormkärr, Bandhagen

Olshammarsgatan 66

Såld
  • 5 rum
  • 110 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk etagelägenhet med milsvid utsikt och gångavstånd till tunnelbana

Välkommen till denna unika lägenhet på populära Olshammarsgatan 66 - en fantastisk etagelägenhet som erbjuder det bästa av både utrymme och bekvämlighet. Med sina generösa 110 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en enastående livsstil för dig och din familj.

En av de mest imponerande egenskaperna med denna lägenhet är dess fantastiska takterrass i sydvästläge. Här kan du njuta av långa soliga dagar, koppla av i solstolen eller bjuda in vänner och familj för underbara middagar.

Förutom den härliga takterrassen har lägenheten även en balkong med förmiddagssol. Här kan du vakna upp till solens strålar, njuta av en kopp kaffe och börja dagen på bästa möjliga sätt. Det är en idealisk plats för att skapa en mysig läshörna eller för att odla dina egna örter och blommor.

Med sina fyra rymliga sovrum erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen. Här finns plats för både avkoppling och lek, och du kan enkelt anpassa rummen efter dina behov. Oavsett om du behöver ett hemmakontor, ett gästrum eller en lekyta för barnen, kommer du att ha gott om utrymme att förverkliga dina visioner. Vidare finns ett separat kök med gott om arbetsytor samt bra maskinell utrustning och rum för matplats (ca 4-6 pers) invid stort fönsterparti. Stambytt badrum i helkaklat utförande som dessutom erbjuder tvättmöjligheter, samt en separat WC. Lägenheten infriar även behovet för förvaring, då det dels finns tre generösa klädkammare som även kompletteras med väl tilltaget vindsförråd samt ett källarförråd.

På Olshammarsgatan 66 bor du i en stabil och omtyckt förening med bra ekonomi. I föreningen finns det dessutom övernattningslägenhet, tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum samt ett hobbyrum/snickarverkstad.

Populära Ormkärr är omringat av mysiga promenadstråk och grönska med närhet till restauranger och all tänkbar service i Hagsätra C. Utanför porten har du några minuters behagligt promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje som tar dig in till Stockholm City på ca 25 minuter. Här bor du även med närhet till Långsjön för den badsugne och nära till Älvsjöskogen som inbjuder till långa promenader och löprundor i lugn och avskild miljö. Sammantaget ett lugnt och trivsamt område med närhet till bra kommunikationer med tunnelbana i Hagsätra, bussar som trafikerar Älvsjö-Högdalen via Hagsätra samt pendeltåg i Stuvsta.

- Välkommen hem!

Mer om mäklarna