Ormkärr, Bandhagen

Glanshammarsgatan 97

Såld
  • 4 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad fyra i skuldfri förening med gångavstånd till tunnelbana

Varmt välkomna till denna trevliga fyrarummare belägen på populära Glanshammarsgatan 97.

Lägenheten erbjuder kök med matplats invid fönster, tre rymliga sovrum samt ett stort vardagsrum som både rymmer soffgrupp och matplats. Perfekt för den som gillar att avnjuta trevliga middagar med familj eller en större skara vänner. Stora fönsterpartier som skapar en rymlig känsla och balkong i soligt sydvästläge med plats för ca 2-3 personer. Helkaklat badrum och separat wc perfekt anpassat för barnfamiljen.

God förvaring med både klädkammare och garderober som kompletteras av matkällaren och källarförrådet. Smart planlösning och härliga ytor samt ett eftertraktat läge. Här har du din perfekta renoveringschans.

Bra förening som är skuldfri (enl. årsredovisning) och består av 428 lägenheter. Här behöver du inte oroa dig för ekonomin. Trevliga grannar och god gemenskap. Föreningen har egen bastu och gym. Närhet till skola, förskola och till Älvsjöskogens naturreservat med elljusspår och utegym samt långsjön med badplats, café och volleybollplan. Här kan du också vinterbada eller åka skridskor under vinterhalvåret.

Promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm central på knappa 25 minuter. I Centrum återfinns även bland annat gym, restauranger, matbutik, konditori och all service som behövs. Du har även goda kommunikationer precis utanför huset med busslinje 143 som trafikerar sträckan Älvsjö - Hagsätra - Högdalen & Hökarängen.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna