Ormkärr, Bandhagen

Fjugestagränd 13

Såld
  • 4 rum
  • 88,5 kvm
  • Bostadsrätt

88,5 kvadratmeter harmoni i skuldfri förening nära tunnelbana

Nu har ni chansen att slå till på en av de största lägenheterna i Ormkärr. Ett perfekt hem för den stora familjen. 88,5 väldisponerade kvadratmeter i ett insynsskyddat läge med soldränkt balkong.

Bostaden har en öppen och rymlig känsla med fönster i tre väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Det stilrena köket erbjuder god förvaring och bekvämligheter som stora arbetsytor och diskmaskin. Mellan kök och vardagsrum ryms stor matplats. Perfekt för den som gillar att avnjuta trevliga middagar med familj eller en större skara vänner. Vidare finns här ett nyrenoverat badrum från 2022 i helkaklat utförande med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Tre väldisponerade och stora sovrum som alla rymmer dubbelsäng och god förvaring. Lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier. Här nås den trevliga balkongen med bästa sydvästläge. God förvaring via flertalet garderober och en generös klädkammare som kompletteras av ett stort källarförråd och matkällare. Lägenheten har en sammanhängande färgsättning som skapar en lugn och genomgående harmonisk känsla.

Bra förening som är skuldfri (enl. årsredovisning) och består av 428 lägenheter. Här behöver du inte oroa dig för ekonomin. Trevliga grannar och god gemenskap. Föreningen har egen bastu och gym. Närhet till skola, förskola och till Älvsjöskogens naturreservat med elljusspår och utegym samt långsjön med badplats, café och volleybollplan. Här kan du också vinterbada eller åka skridskor under vinterhalvåret.

Promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm central på knappa 25 minuter. I Centrum återfinns även bland annat gym, restauranger, matbutik, konditori och all service som behövs. Du har även goda kommunikationer precis utanför huset med busslinje 143 som trafikerar sträckan Älvsjö - Hagsätra - Högdalen & Hökarängen.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna