Ormkärr, Bandhagen

Glanshammarsgatan 91

Såld
  • 3 rum
  • 59,5 kvm
  • Bostadsrätt

Vackert ljusinsläpp - nära tunnelbana - skuldfri förening

Varmt välkommen till denna fantastiska trea på mysiga Glanshammarsgatan 91.

Här får du en bostad med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp från två olika väderstreck. Balkong i soligaste sydväst. Det smakfulla köket fr 2021 med nya vitvaror från samma år erbjuder massor av bekvämligheter, praktiskt förvaring och goda arbetsytor. Möjlighet att öppna upp mellan kök och vardagsrum för den som vill ha öppen planlösning.

Genomgående snyggt parkettgolv. Två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober. Klädkammare som med enkelhet kan nyttjas som walk-in-closet eller förråd beroende på önskemål. Det kan även nyttjas som kontor för hemmajobbaren. Källarförråd och matkällare ingår.

Bra förening som är skuldfri (enl. årsredovisning) och består av 428 lägenheter. Här behöver du inte oroa dig för ekonomin. Trevliga grannar och god gemenskap. Föreningen har egen bastu och gym. Närhet till skola, förskola och till Älvsjöskogens naturreservat med elljusspår och utegym samt långsjön med badplats, café och volleybollplan. Här kan du också vinterbada eller åka skridskor under vinterhalvåret.

Promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm central på knappa 25 minuter. I Centrum återfinns även bland annat gym, restauranger, matbutik, konditori och all service som behövs. Du har även goda kommunikationer precis utanför huset med busslinje 143 som trafikerar sträckan Älvsjö - Hagsätra - Högdalen & Hökarängen.

Ta chansen redan idag och köp denna drömbostad!

Mer om mäklarna