Ormkärr, Bandhagen

Stjärnsundsgatan 3

Såld
  • 4 rum
  • 77,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad hörnfyra i skuldfri förening med gångavstånd till tunnelbana

Varmt välkomna till denna trevliga fyrarummare belägen på populära Stjärnsundsgatan 3.

I denna mycket stabila HSB-föreningen Brf Vårsådden bor du i ett barnvänligt område med närhet till lekpark, mysiga grönområden, förskola och skola, dessutom har du bra kommunikationer med tunnelbana i Hagsätra, bussar som trafikerar Älvsjö-Högdalen via Hagsätra och pendeltåg i Stuvsta. Bostaden är en smart planerad fyra med tre bra sovrum, ett rymligt vardagsrum med bra sociala ytor, mysig balkong och ett kök med bekvämligheter som diskmaskin och matplats för hela familjen. Helkaklat badrum med tvättmaskin och separat wc. Bra förvaring med både klädkammare och garderober som kompletteras av matkällaren och källarförrådet.

HSB:s Brf Vårsådden är en mycket stabil förening med god gemenskap som idag är skuldfri. Inom föreningen finns bastu och motionsredskap för föreningsmedlemmar, 8st tvättstugor och en föreningslokal.

Populära Ormkärr är ett lugnt område bestående av mestadels bostadsrätter samt radhusområden och är omringat av mysiga promenadstråk och grönska med närhet till Älvsjöskogens och Hagsätraskogens naturreservat och Långsjön.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna