Ormkärr, Bandhagen

Olshammarsgatan 56

  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 195 000 kr
Månadsavgift: 5 268 kr/mån

Balkong i sydväst - ljus och fin - rymlig - bra planerad

Välkommen till denna mycket bra planerade bostad om 3 rok på 73 kvm. Lägenheten erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Köket är rymligt med bra arbetsyta och förvaring med matplats för 6-8 personer. Stambytt helkaklat badrum med egen tvättmaskin, två bra sovrum samt god förvaring med inbyggda garderober. Lägenheten har renoverats under 2020 med nya ytskikt med golv och väggar.

Bra Riksbyggen förening med god ekonomi med 330 lägenheter. Hiss och dubbla förråd finns i huset. I föreningen finns det övernattningslägenhet, tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum samt ett hobbyrum/snickarverkstad.

Populära Ormkärr är omringat av mysiga promenadstråk och grönska med närhet till restauranger och all tänkbar service i Hagsätra C. Utanför porten har du några minuters behagligt promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje som tar dig in till Stockholm City på ca 25 minuter. Här bor du även med närhet till Långsjön för den badsugne och nära till Älvsjöskogen som inbjuder till långa promenader och löprundor i lugn och avskild miljö. Sammantaget ett lugnt och trivsamt område med närhet till bra kommunikationer med tunnelbana i Hagsätra, bussar som trafikerar Älvsjö-Högdalen via Hagsätra samt pendeltåg i Stuvsta.

Välkommen!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ormkärr, Bandhagen

Olshammarsgatan 56

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.