Ormkärr, Bandhagen

Fjugestagränd 9

Såld
  • 2 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren tvåa med egen altan i skuldfri förening

Varmt välkomna till denna unika tvåa belägen på populära Fjugestagränd 9.

Denna mysiga tvåa om 51 kvadratmeter bjuder in dig till en varm och hemtrevlig atmosfär från första stund. Med en genomtänkt planlösning och omsorgsfulla renoveringar är detta boende en perfekt plats att kalla hem.

Lägenheten planeras som följande: Rymlig hall med gott om avhängningsplats, garderob och säkerhetsdörr. Stilfullt renoverat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Ljust och öppet vardagsrum som rymmer soffgrupp, matplats, tv-bänk och leder dig ut till den underbara altanen. Här kan du njuta av härliga sommardagar med vänner och familj. Vidare finner ni det fina köket som erbjuder mycket förvaring och bra maskinell utrustning med bland annat diskmaskin för att underlätta vardagen. Rofyllt sovrum med möjlighet för dubbelsäng och bra förvaring via klädkammare. Bostadens goda förvaringsutrymmen kompletteras även med väl tilltaget källarförråd och matkällare.

HSB:s Brf Vårsådden är en mycket stabil förening med god gemenskap som idag är skuldfri. Inom föreningen finns bastu och motionsredskap för föreningsmedlemmar, 8st tvättstugor och en föreningslokal.

Populära Ormkärr är ett lugnt område bestående av mestadels bostadsrätter samt radhusområden och är omringat av mysiga promenadstråk och grönska med närhet till Älvsjöskogens och Hagsätraskogens naturreservat och Långsjön. Dessutom har ni bra kommunikationer med tunnelbana i Hagsätra, bussar som trafikerar Älvsjö-Högdalen via Hagsätra och pendeltåg i Stuvsta.

-Välkommen hem!

Mer om mäklarna