Ormkärr, Bandhagen

Esplundagränd 35

REDO™
  • 4 rum
  • 90 kvm
  • Radhus
Utgångspris 3 795 000 kr
Månadsavgift: 9 014 kr/mån

Upptäck Ett Eftertraktat Gavelradhus i Det Hjärtat av Ormkärr!

Upptäck en fantastisk möjlighet att bo med komfort och elegans i detta imponerande gavelradhus med enastående funktioner och bekvämligheter.

När du kliver in på den stora träaltanen möts du av en oas av lugn och grönska. Med två stora motoriserade markiser kan du enkelt skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle, vare sig det är avkoppling i skuggan eller att välkomna solskenet med öppna armar. Det stora badrummet är en dröm för avkoppling och lyx med sin golvvärme och rymliga dusch. Ekparkett i alla boningsrum ger en känsla av varme och elegans medan forceringsventilationen i badrummet säkerställer optimal luftkvalitet och komfort.

Förvara dina tillhörigheter säkert och skyddat i det isolerade uppvärmda uteförrådet, perfekt för att hålla dina ägodelar i bästa skick året om. Med fiberanslutning kan du njuta av snabb och pålitlig internetanslutning för alla dina digitala behov.

Utanför dörren finns stora grönområden och lekplats. Ett stenkast från huset finner ni också naturreservat som är en grön oas i området. I föreningen finns gym, tvättstuga och bastu som medlemmarna har tillgång till. Parkering finns att hyra för 150 kr/månaden. Därtill en stor och trygg HSB förening med gott renommé och stabil ekonomi.

Barnvänligt område med närhet till förskola och skola. I Ormkärr finner ni även lekparker, fotbollsplan och mysiga promenadstråk. Bussar tar er till Älvsjö och gröna linjens tunnelbana når ni på promenadavstånd (ca 700 m). Ni har också promenadavstånd till Stuvsta Centrum med pendeltåg söderut och till city.

Denna bostad är inte bara ett hem. Upplev det bästa av både komfort och stil i detta enastående gavelradhus.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ormkärr, Bandhagen

Esplundagränd 35

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.