Ormkärr, Bandhagen

Glanshammarsgatan 97

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Modernt boende nära tunnelbanan: Upptäck Glanshammarsgatan 97 - möjlig 3 rok i skuldfri brf

Välkommen till Glanshammarsgatan 97 där denna fantastiska tvårumslägenhet på 58 kvadratmeter i skuldfri förening. Kan göras om till en 3 rok!

När du kliver in i denna moderna och välskötta lägenhet möts du omedelbart av en luftig och öppen planlösning som skapar en oas av rymd och trivsel. Stora fönster översvämmar bostaden med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över det omgivande området från andra våningen. Lägenheten är smakfullt inredd med högkvalitativa material och smarta lösningar, och det är lätt att föreställa sig hur du kan göra den till ditt alldeles eget hem.

Det öppna köket har alla moderna bekvämligheter och rymmer både matlagning och underhållning. Här kan du laga läckra måltider samtidigt som du minglar med dina gäster i det rymliga vardagsrummet. Låt dig inspireras av den smarta layouten och inredningsmöjligheterna. Sovrummet är en privat fristad, perfekt för avkoppling och återhämtning. Här finns gott om plats för en stor säng och förvaring. Det stora fönstret ger en härlig utsikt och sprider ett naturligt ljus som skapar en fräsch och inbjudande atmosfär. Det stilrena badrummet är utrustat med en tvättmaskin, dusch, toalett och handfat ? allt du behöver för att starta dagen på bästa sätt.

En mycket stabil förening med god ekonomi som idag är skuldfri (enligt årsredovisningen) samt består av 428 lägenheter. God gemenskap grannar sinsemellan. I föreningen finner ni även deras egna bastu, gym, 8 tvättstugor samt en föreningslokal.

Lägenheten ligger på Glanshammarsgatan 97, vilket ger dig en unik fördel med närhet till tunnelbanan. Med en kort promenad når du kollektivtrafiken som tar dig snabbt och smidigt till stadens alla hörn. Oavsett om du ska till jobbet, shopping, restauranger eller parker, är du alltid nära.

Närhet till skola, förskola och till Älvsjöskogens naturreservat med elljusspår och utegym samt långsjön med badplats, café och volleybollplan. Här kan du också vinterbada eller åka skridskor under vinterhalvåret. Promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm central på knappa 25 minuter. I Centrum återfinns även bland annat gym, restauranger, matbutik, konditori och all service som behövs. Du har även goda kommunikationer precis utanför huset med busslinje 143 som trafikerar sträckan Älvsjö - Hagsätra - Högdalen & Hökarängen.

Missa inte chansen att äga denna fantastiska lägenhet. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva det själv!

Mer om mäklarna