Högdalen, Bandhagen

Sjösavägen 93

Såld
  • 2,5 rum
  • 61 kvm
  • Bostadsrätt

Harmonisk 2,5:a i hjärtat av Högdalen

Välkommen till denna mysiga lägenhet på populära Sjösavägen 93!

Denna charmiga 2,5:a om 61 kvadratmeter bjuder in dig till en varm och hemtrevlig atmosfär från första stund. Med en genomtänkt planlösning och omsorgsfulla renoveringar är detta boende en perfekt plats att kalla hem.

Lägenheten planeras som följande: Rymlig hall med gott om avhängningsplats och flertalet garderober samt säkerhetsdörr. Här finns även en klädkammare som idag nyttjas som kontor. Vidare finner ni ett stilfullt renoverat badrum från 2019 med golvvärme. Stort separat kök som inrymmer matplats invid fönsterparti och erbjuder bra arbetsytor, förvaring och bra maskinell utrustning med bland annat diskmaskin för att underlätta vardagen. Vardagsrummet bereder rum för soffgrupp och tv-bänk. Här nås den rymliga balkongen med sol från morgon till sen eftermiddag. Lägenheten erbjuder ett rofyllt sovrum med möjlighet för dubbelsäng och förvaring samt ett trevligt fönster mot föreningens lummiga bakgård. Det finns även en sovdel som fungerar perfekt som barnrum eller kontor. Bostadens goda förvaringsutrymmen kompletteras även med väl tilltaget källarförråd och matkällare.

Föreningen är stabil med en sund ekonomi, vilket ger dig trygghet och långsiktighet i ditt boende. Dessutom har föreningen fantastiska faciliteter som gör vardagen lite extra lyxig. Slappna av i bastun efter en lång dag, håll dig i form i gymmet, eller ta hand om tvätten smidigt i den välutrustade tvättstugan. Som grädden på moset finns en trevlig grillplats där du kan njuta av sommarkvällar med vänner och grannar.

Området erbjuder allt du kan önska dig på bekvämt avstånd. Med närhet till tunnelbana, grönområden och lokala butiker samt både ICA och systembolaget så är vardagen smidig och enkel. Testa till exempel Högdalens fisk och delikatesser eller populära hamburgarhaket BABAS. Att bo här är att kunna njuta av den lätthet och komfort som ett sådant här läge ger. Du har alltid tid att plocka upp det du behöver på vägen hem, och att ta en spontan utflykt in till stan blir en smidig och enkel process. Sammanfattningsvis ett snyggt och bekvämt boende, endast en kort promenad från tunnelbanans gröna linje som tar dig intill Stockholm C på ca 20 minuter.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna