Högdalen, Bandhagen

Rangstagatan 18

  • 4 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 4 300 000 kr
Månadsavgift: 5 328 kr/mån

Milsvid utsikt från sjunde våningen

Välkommen till ditt drömhem på Rangstagatan 18! Denna fantastiska 4 rum och kök lägenhet belägen på våning 7 kommer att öppna upp en helt ny värld av elegans och komfort för dig och din familj. Med en imponerande milsvid utsikt som sträcker sig över stadens silhuett och det vackra omgivande landskapet, kommer du att vakna upp till en förtrollande panorama varje morgon.

Ljus och rymd är ledorden som präglar detta hem. Den öppna planlösningen skapar en perfekt harmoni mellan vardagsrum, matplats och kök, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär som är idealisk för både vardagsliv och underhållning. De ljusa väggarna i behagliga kulörer ger rummen en avslappnad och sofistikerad känsla, samtidigt som de naturliga ljusinsläppen skapar en luftig och fräsch atmosfär. Det moderna köket är utformat med precision och funktionalitet i åtanke. Här hittar du toppmoderna apparater, generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymme, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Den angränsande matplatsen ger dig möjlighet att njuta av dina måltider medan du samtidigt beundrar den otroliga utsikten som sträcker sig utanför fönstren.

De fyra rymliga rummen ger gott om plats för familj och gäster. Det stora sovrummet är en fristad av komfort. De övriga rummen är perfekta som barnrum, gästrum eller kontor, vilket ger flexibilitet och anpassningsbarhet till dina behov. På Rangstagatan 18 har du tillgång till en mängd bekvämligheter och faciliteter som förhöjer din livsstil. Den välskötta fastigheten erbjuder säkerhet och lugn, medan närheten till stadens puls och grönområden ger dig det bästa av båda världar.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva detta enastående hem själv. Ge dig själv möjligheten att bo i en lägenhet som inte bara erbjuder en spektakulär utsikt, utan också en sofistikerad och trivsam livsmiljö som du kommer att älska att kalla ditt eget. Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Högdalen, Bandhagen

Rangstagatan 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.