Hagsätra, Bandhagen

Axbergsgränd 3

REDO™
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Upplev Livet i Ljuset - Trerumslägenhet med Balkong i Sydvästlig Oas!

Upptäck ditt drömhem på Axbergsgränd 3 - en trerumslägenhet med en modern touch och en strålande balkong som väntar på att bli din nya oas!

Det här är hemmet för dig som drömmer om en perfekt kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Det första som fångar din uppmärksamhet är lägenhetens oslagbara solläge i sydväst. Ett naturligt ljusflöde fyller varje hörn och skapar en varm och inbjudande atmosfär. På din egen balkong kan du njuta av morgonkaffet i soluppgången eller avsluta dagen med ett glas vin medan solen går ner - en plats att skapa minnen och koppla av. Fönster i tre väderstreck ger en panoramautsikt och fyller varje rum med naturligt ljus.

Interiören i lägenheten är elegant och modern, med smart planerade ytor som maximerar användarvänlighet och rymd. Köket och badrummet har genomgått renoveringar och strålar nu av modern charm. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och generösa arbetsytor, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng samt förvaring, skapandes en perfekt reträtt efter en lång dag. Badrummet är smakfullt inrett med moderna bekvämligheter och genomsyras av kvalitet och stil.

Beläget i det eftertraktade området har Axbergsgränd 3 allt du behöver inom räckhåll. Livsmedelsbutiker, restauranger, parker och kollektivtrafik finns bara några minuters promenad bort. Att pendla till och från är enkelt med snabb åtkomst till tunnelbanan, bussar och motorvägar som smidigt tar dig runt i Stockholm. Dessutom är det bara en kort resa till city, vilket gör det bekvämt att njuta av stadens nattliv och shopping. BRF Axberget är en stabil och äkta bostadsrättsförening med låg belåning och äger 2 fastigheter med totalt 141 bostäder. Dess grönskande omgivningar ger en lugn atmosfär samtidigt som närheten till allt bevaras. Möjligheten till garage och fast parkeringsplats finns, och gatuparkering är gratis.

För de små i familjen finns gott om förskolor och skolor i området, vilket ger dig trygghet och en bra utbildning för dina barn. Naturen älskas här, med flera vackra parker och grönområden perfekta för promenader, jogging och picknick med familj och vänner.

Så om du letar efter det perfekta hemmet i Bandhagen med närhet till allt, är Axbergsgränd 3 den plats du söker. Ett fantastiskt läge, moderna faciliteter och en underbar atmosfär gör detta till den ultimata platsen att kalla hem. Välkommen till ditt nya liv på Axbergsgränd 3!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hagsätra, Bandhagen

Axbergsgränd 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.