Hagsätra, Bandhagen

Porlabacken 3

Såld
  • 3,5 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Unik Möjlighet: charmig Trea med Potential att Bli en Fyra med Stilfullt Kök!

Välkommen till drömlägenheten på Porlabacken 3!

Denna fantastiska trea, belägen högt upp i huset, erbjuder en unik kombination av modern elegans och praktisk funktionalitet. Med ett nyligen renoverat kök blir detta hem den perfekta platsen för den som söker både stil och bekvämlighet. Det nya köket utstrålar en tidlös charm med sina eleganta ytor och toppmoderna apparater. Här finns gott om utrymme för kulinariska äventyr och gemensamma måltider med vänner och familj. Den öppna planlösningen skapar en luftig och inbjudande atmosfär, perfekt för umgänge och avkoppling. Lägenheten i sig är ljust och rymligt, och de stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger varje rum en känsla av öppenhet.

Upptäck möjligheterna i denna rymliga och smart designade trea som har potential att bli din framtida fyra rum och kök! Med en genomtänkt planlösning och generösa utrymmen öppnar den här bostaden upp för kreativitet och flexibilitet. Den befintliga trean kan enkelt omvandlas till en fyra rum och kök, vilket gör det till det perfekta valet för den som vill anpassa sitt hem efter sina behov och önskemål. Här finns utrymme för att skapa ett extra sovrum, arbetsrum eller en mysig hemmabio - möjligheterna är närmast oändliga.

Här bor du i en trygg och ekonomisk stark förening med en belåning i dagsläget om 2 946 kr/kvm bostadsyta enligt årsredovisning 2022.. Källarförråd ingår.

Trevlig och barnvänlig omgivning med närhet till grönområden och lekparker. Promenadavstånd till Hagsätra centrum som erbjuder all typ av kommunikation, butiker, träningsanläggningar och faciliteter. Goda kommunikationer med buss, tunnelbana (ca 20 min in till city) och pendeltågsstation (Älvsjö). Ca 3-4 minuters promenad till Hagsätra centrum (och T-bana) med flertalet servicebutiker, matbutiker, restauranger mm.

Porlabacken 3 är mer än bara en bostad, det är ett hem där du kan skapa minnen och trivas. Med närhet till bekvämligheter som affärer, skolor och grönområden blir detta en plats där livet kan levas fullt ut. Missa inte chansen att äga denna exklusiva trea med ett kök som gör varje dag till en kulinarisk upplevelse!

Mer om mäklarna