Hagsätra, Bandhagen

Axbergsgränd 9

Såld
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Trea högst upp i huset med social planlösning nära tunnelbana

Varmt välkomna till denna fina trea om 73 välplanerade kvadratmeter med balkong i soligt sydvästläge högst upp i huset.

Här har ni chansen att förvärva en riktig pärla i ett lugnt och barnvänligt område med social planlösning och en fantastisk balkong på tredje våningen med lunch-, eftermiddags- och kvällssol. Dessutom erbjuds två rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot praktiskt och tilltalande kök. Stambytt badrum med tvättmaskin och funktionellt vädringsfönster. Det rymliga vardagsrummet ger goda möjligheter att skapa en harmonisk tillvaro.

Här bor du i ett ostört område med trevliga grannar och avslappnad gemenskap. Denna fina trea är belägen i hemtrevliga Brf Axberget, en stabil förening med en låg belåning på 3 741 kr/kvm (enligt uträkning av årsredovisning 2022) och 10 hyresrätter kvar som kan ses som dolda framtida tillgångar för föreningen. Ligger belägen med grönska runt hörnet men ändå med närhet till allt. Det finns även möjlighet till garage (separat kö) och fast parkeringsplats (separat kö) samt gratis gatuparkering.

På en kort promenad når du både tunnelbanans gröna linje, bussar som bland annat går till pendeltåget i Älvsjö, samt ett stort utbud av service. Inom gångavstånd återfinns både förskola och grundskola.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna