Hagsätra, Bandhagen

Hovstagränd 3

REDO™
  • 3,5 rum
  • 71,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 495 000 kr
Månadsavgift: 6 051 kr/mån

Livskvalité med balkong och gångavstånd till tunnelbanan

Välkommen till din framtida drömlägenhet på Hovstagränd 3. Denna fantastiska 4 rok lägenhet erbjuder allt du kan önska dig för en lyxig och bekväm livsstil.

När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela bostaden. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en underbar utsikt över den grönskande omgivningen. Lägenhetens öppna planlösning ger en känsla av rymlighet och möjlighet att inreda efter dina egna önskemål. Köket är en kulinarisk dröm, utrustat med toppmoderna apparater och stilrena ytor som gör matlagningen till en fröjd renoverat 2022. Den generösa matplatsen gör det enkelt att bjuda in vänner och familj för trevliga middagar och minnesvärda stunder. De fyra rymliga rummen ger dig gott om plats att inreda efter dina behov. Här finns utrymme för ett hemmakontor, en mysig läshörna eller varför inte en lekyta för barnen? Möjligheterna är oändliga. Lägenheten kan göras om till en 3 rok för den som vill ha större sociala ytor.

Lägenheten ligger i ett hus som består av endast 4 våningar. Vilket ger en väldigt lugn trappuppgång och trevliga grannar. Det finns gott om parkeringsplatser längs kringliggande gator. Om man inte hittar någon parkering på gatan så får man garanterat en plats vid stora parkeringen som tillhör Hagsätra IP. Man kan även hyra en P-plats från bostadsrättsföreningen. Nytt för i år är att man har byggt laddplatser för Elbilar. Finns även en bilpool i föreningen. Där man kan hyra sin bil efter behov. Till lägenheten ingår ett förråd och föreningen har cykelrum, barnvagnsrum och tvättrum.

Badrummet är elegant utformat med moderna detaljer och högkvalitativa material. Här kan du njuta av avkopplande stunder i den lyxiga duschen eller tvätta och torktumla dina kläder utan att behöva lämna lägenheten. Lägenheten har också en egen balkong där du kan koppla av och njuta av solnedgången med en kopp kaffe eller ett glas vin. Hovstagränd 3 är belägen i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor och grönområden. Samtidigt har du goda kommunikationsmöjligheter till stadens puls och alla dess bekvämligheter.

Avståndet till tunnelbana är 5 min. Som tar dig till T-centralen på ca 20 min. Lägenheten ligger så bra placerad att det tar ca 5 min att cykla till Älvsjö station. Där du hittar bra kommunikationer med pendeltågen, som tar dig till Solna på 20 min och även bra kommunikationer med bussar. Gångavstånd till Älvsjö och Örby. Flera spår för långpromenader för den som tycker om frisk luft och träning. Närhet till flertalet skolor och förskolor. Det finns flera fina lekplatser i närheten. Denna lägenhet är perfekt för dig som vill ha en fin lägenhet som ligger i ett lugnt område. Men samtidigt har tillgång till det mesta då du har bra kommunikationer med kollektivtrafiken samt även nära till Hagsätra centrum. Där du hittar två stora matbutiker (Matdax och ICA), apotek, två nya gym (Flex och Actic), bra restauranger, blomaffär, guldaffär, mobil- och datorbutik samt Låssmed. Nytt för i år är även att postnord har ett skåp precis utanför Hovstagränd 5 där man kan hämta ut paket man har beställt!

För den som har bil så kan man även komma snabbt till Willys/Systembolaget eller Lidl (5 min med bil). Med bilen kommer du snabbt ut på Huddingevägen som tar dig in till Stockholm på ca 15 min. Närmaste bensinstation är INGO. Där man även kan tvätta sin bil själv med hjälp av en tvättautomat. Där finns också en McDonalds!

Välkommen till ett nytt kapitel i ditt liv. Denna lägenhet på Hovstagränd 13 erbjuder inte bara ett hem utan en livsstil. Missa inte chansen att bo i detta moderna och trivsamma boende som kommer att överträffa alla dina förväntningar. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar med denna fantastiska lägenhet!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hagsätra, Bandhagen

Hovstagränd 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.