Hagsätra, Bandhagen

Hallsbergsgatan 22

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

En stilren tvåa med en härlig balkong i söderläge utan insyn

Välkommen till denna hemtrevliga bostad där varje kvadratmeter nyttjas optimalt!

En genomgående modern lägenhet byggd 2014-2015 i utmärkt skick med väldisponerade ytor och en smart planlösning. Dem stora fönstren i bostaden ger ett härligt ljusinsläpp som bidrar till den trivsamma och luftiga känslan. Här får ni något utöver det vanliga i väldigt fint skick med smakfulla materialval och möjligheten till en bekväm boendestandard.

Väl inne i lägenheten möts du av en praktisk hall med garderober och gott om avhängningsmöjligheter. Här finns även ingång till det trevligt helkaklade badrummet med handdukstork och tvättmaskin. Vidare in i bostaden ligger ett rymligt och ljust vardagsrum med vita väggar, snyggt ekparkettgolv och plats för soffgrupp samt tv-möbler. Vardagsrummet ligger delvis öppet mot det stilrena och sociala köket som erbjuder komplett maskinell utrusning bl.a. integrerad diskmaskin. Sociala och goda arbetsytor samt god förvaring. Trevlig matplats en härlig skara vänner. Tycker man bättre om en stängd planlösning kan man med enkelhet bygga in en vägg och en dörr som avskiljer köket från vardagsrummet. Bostaden har även ett rogivande sovrum som ger plats för både dubbelsäng och har två egna garderober.

Denna fina två ligger i hemtrevliga Brf Söderhöjd, en stabil förening som äger marken själva och består av två byggnader som byggdes 2014-2015 vilket gör att föreningen har låga underhållskostnader då inga stora renoveringar behöver göras på länge. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV, källarförråd och bostadsrättstillägg. Ligger belägen med grönska runt hörnet men ändå med närhet till allt. Det finns även möjlighet till fast parkeringsplats (separat kö) samt gratis gatuparkering.

Beläget i ett ostört område med trevliga grannar och avslappnad gemenskap. Nära till natur och vacker parkmiljö samt närhet till flera naturreservat. Bostaden ligger i ett lugnt avskilt läge med närhet till grönområden, kommunikationer med bussar som trafikerar Högdalen-Hagsätra-Älvsjö-Liljeholmen samt tunnelbana. På en kort promenad når du både tunnelbanans gröna linje, bussar som bland annat går till Pendeltåget i Älvsjö och Huddinge Centrum, samt ett stort utbud av service. Inom gångavstånd återfinns både förskola och grundskola.

Ta chansen redan idag och köp detta drömhem!!

Mer om mäklarna