Hagsätra, Bandhagen

Axbergsgränd 11

  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 050 000 kr
Månadsavgift: 5 412 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Mysig trea med balkong i sydväst!

Upptäck ditt drömhem på Axbergsgränd 11 - en trerumslägenhet med en modern touch och en strålande balkong som väntar på att bli din nya oas!

Det här är hemmet för dig som drömmer om en perfekt kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Det första som fångar din uppmärksamhet är lägenhetens oslagbara solläge i sydväst. Ett naturligt ljusflöde fyller bostaden och skapar en varm och inbjudande atmosfär. På din egen balkong kan du njuta av morgonkaffeteller avsluta dagen med ett glas vin medan solen går ner - en plats att skapa minnen och koppla av. Bostaden har smart planerade ytor som maximerar användarvänlighet och rymd. Praktiskt 90-tals kök med delvis uppdaterad vitvaror. Badrummet har stambytts och har vädringsfönster samt tvättmaskin, plats finns för badkar om man vill ha det. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng samt förvaring, skapandes en perfekt reträtt efter en lång dag. Källarförråd ingår.

Beläget i det eftertraktade området finner du ett fantastiskt bostadsalternativ som är svårt att motstå. Axbergsgränd är känd för sitt lugna och familjevänliga atmosfär samtidigt som du har enkel tillgång till allt det bästa som Stockholm har att erbjuda. Här har du närhet till allt du behöver: Livsmedelsbutiker, restauranger, parker, och kollektivtrafik är bara några minuters promenad bort. Att pendla till och från området är enkelt. Du har snabb åtkomst till tunnelbanan, bussar och motorvägar som gör att du smidigt kan ta dig runt i Stockholm. Dessutom är det bara en kort resa till city, vilket gör det bekvämt att njuta av stadens nattliv och shopping.

BRF Axberget är en stabil och äkta bostadsrättsförening i Stockholm med en låg belåning som äger 2 fastigheter med 141 bostäder varav 11 hyresrätter kvar som kan ses som dolda framtida tillgångar för föreningen. Ligger belägen med grönska runt hörnet men ändå med närhet till allt. Det finns även möjlighet till garage (separat kö) och fast parkeringsplats (separat kö) samt gratis gatuparkering.

För de små i familjen finns det gott om förskolor och skolor i området. Du behöver aldrig oroa dig för att dina barn får en bra utbildning och en trygg uppväxt i Bandhagen. Är du naturälskare? Området har flera vackra parker och grönområden där du kan koppla av och njuta av naturen. Perfekt för promenader, joggning eller picknick med familj och vänner. Så om du letar efter det perfekta hemmet med närhet till allt, är Axbergsgränd 11 det du söker. Ett fantastiskt läge, moderna faciliteter och en fantastisk atmosfär som gör detta den perfekta platsen att kalla hem.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Öppen visning - välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hagsätra, Bandhagen

Axbergsgränd 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.