Hagsätra, Bandhagen

Hovstagränd 5

Såld
  • 3 rum
  • 71,5 kvm
  • Bostadsrätt

Harmonisk trea med stor balkong i sydvästläge nära tunelbana!

Välkommen till populära Hovstagränd 5 och denna genomtänkta trea på våning tre med stora fönsterpartier som fyller lägenheten med fantastiskt ljus!

Lägenheten är modern med stilrena ytskikt och öppna ytor. Ett bekvämt boende. Ingenting att tänka på eller som behöver göras. Här kan man bara njuta och bo!

Det ljusa och generösa vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket samt en rymlig matplats för upp till 8 personer. Badrummet erbjuder bra tvättmöjligheter i form av kombimaskin och arbetsyta. Två bekväma sovrum som båda rymmer bra med förvaring. Underbar balkong som bjuder på sol från lunchtid till kväll, perfekt för att njuta av sena sommarkvällar med vänner och familj. Hissen gör vardagen enklare och externt förråd är inkluderat.

Lägenheten ligger i ett hus som består av 4 våningar, i en väldigt lugn trappuppgång med trevliga grannar. Stabil och omtyckt förening med bra ekonomi. I föreningen finns det cykelrum, barnvagnsrum, tvättrum och 2 miljöhus för hushållsavfall samt källsortering. Föreningen hyr ut 60 Parkeringsplatser och 2 MC platser, varav 10 av platserna har elbilsladdare.

På Hovstagränd 5 bor ni med närhet till Hagsätra centrum som erbjuder ett brett utbud med bland annat café, matbutiker, restauranger, gym, vårdcentral, bibliotek och även barnomsorg och skolor ett stenkast bort. Med tunnelbanans gröna linje endast 5 minuter bort tar ni er enkelt till Stockholm central på knappa 20 minuter. Med bil är ni även inne på Södermalm på endast 15 minuter. Ett boende här förenar omedelbar närhet till stadens puls med fritidsaktiviteter i närliggande motionsspår och friluftsområdet Älvsjöskogens naturreservat. Även utomhusbad på Älvsjöbadet och Hagsätra IP med fotbollsplaner finns i närheten. Ett optimalt boende med livskvalitet oavsett ålder, samt lugn ro och trygghet.

Sammanfattningsvis, ett bekvämt boende i en välskött förening med närhet till allt du kan tänkas behöva.

-Välkommen hem!

Mer om mäklarna