Hagsätra, Bandhagen

Vintrosagatan 5

Såld
  • 4 rum
  • 95 kvm
  • Bostadsrätt

95 harmoniska kvadratmeter i hjärtat av hagsätra

Välkommen till detta underbara hem på Vintrosagatan 5, en lägenhet där varje detalj noggrant har utformats för att skapa en välkomnande och harmonisk atmosfär. Med en generös och social planlösning blir detta inte bara en bostad, utan en plats där gemenskap och trivsel står i fokus.

Du välkomnas av den fina ekparketten som leder dig vidare till de ljusa och öppna sällskapsytorna. Här smälter vardagsrum, matplats och kök samman i en naturlig enhet, vilket skapar en trivsam känsla och gör det enkelt att umgås med familj och vänner. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig fina vyer över omgivningen. Här kan du bland annat se ett av Stockholms mest kända landmärken, Kaknästornet. Dessutom finns en trevlig och generös balkong i härligt västläge.

Det renoverade köket är hjärtat av hemmet, utrustat med moderna apparater och stilrena ytskikt. Den öppna planlösningen möjliggör en kontinuerlig dialog under matlagningen och ger möjlighet till avslappnade middagar med nära och kära.

De tre rummen är smart fördelade och erbjuder flexibilitet för olika livsstilar. Här kan du skapa ditt eget lilla hörn för avkoppling, arbete eller lek. Det finns även möjlighet att skapa en uthyrningsdel här. Vidare finns här ett renoverat och fräscht badrum med tvättmöjligheter, och för att ytterligare underlätta vardagen finns en separat wc - perfekt för en stressfri morgonrutin. Bostaden infriar även förvaringsbehov genom flertalet garderober samt en stor klädkammare som kompletteras av det generösa vindsförrådet.

Alla ytskikt är fint renoverade så sent som 2023. Här kan ni flytta in direkt. Ingenting att tänka på eller som behöver göras. Här kan man bara njuta och bo!

Brf Vinterrosen är en stabil förening med god ekonomi. Låg belåning och flera kvarvarande hyresrätter (dold tillgång som i framtiden kommer inbringa stort kapital till föreningen). Inom föreningen finns bastu och relaxavdelning, tvättstuga, gemensamhetslokal med bibliotek och pingisbord samt snickarbod för mindre arbeten. På Vintrosagatan 7 finns även en härlig takterass med milsvid utsikt som medlemmar får nyttja.

På Vintrosagatan 5 bor ni med direkt närhet till Hagsätra centrum som erbjuder ett brett utbud med bland annat café, matbutiker, restauranger, gym, vårdcentral, bibliotek och även barnomsorg och skolor ett stenkast bort. Med tunnelbanans gröna linje endast 2 minuter bort tar ni er enkelt till Stockholm central på knappa 24 minuter. Med bil är ni även inne på Södermalm på endast 18 minuter. Ett boende här förenar omedelbar närhet till stadens puls med fritidsaktiviteter i närliggande motionsspår och friluftsområdet Älvsjöskogens naturreservat. Även utomhusbad på Älvsjöbadet och Hagsätra IP med fotbollsplaner finns i närheten. Ett optimalt boende med livskvalitet oavsett ålder, samt lugn ro och trygghet.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna