Hagsätra, Bandhagen

Frövigatan 6

Såld
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfullt kök & balkong i kvällssol - nära tunnelbanan!

Välkommen till en unik möjlighet att köpa ditt alldeles egna drömhem!

Fräscht kök och badrum. Balkong med härlig kvällssol. Låg avgift.

Detta kök är renoverat 2019 och redo att bli hjärtat i ditt hem! Med en imponerande design och moderna funktioner är det svårt att inte bli förälskad i denna smakfulla uppdatering. Stilren och modern design. Köket har genomgått en omsorgsfull renovering med fokus på stil och funktion. De nya materialen och färgerna skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär som kommer att imponera på dina gäster.

Denna underbara 2:a på 53 kvm erbjuder en härlig balkong med kvällssol, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Dessutom är den månatliga avgiften endast 3 050 kr/mån, vilket gör det till ett prisvärt alternativ för både den ekonomiska och förstagångsköparen.

Det stambytta badrummet är inte bara en uppgradering, det är en framtidssäkring. Här har du möjligheten att njuta av moderna bekvämligheter och komfort med plats för din tvättmaskin, vilket gör vardagen smidigare och mer effektiv. Det är tid att ta steget mot ett badrum som inte bara är snyggt renoverat, utan också anpassat för din bekvämlighet och livsstil.

Läget är oslagbart med bara 5 minuters promenad till Hagsätra tunnelbana, som tar dig till Stockholm City på bara ca 20 minuter. Frövigatan är en populär gata omgiven av vackra promenadstråk och grönska. Du kommer att ha nära till dagis, skolor, restauranger och alla tänkbara bekvämligheter i Hagsätra C.

Hagsätra, ditt framtida hem där stadspulsen möter grönskan på ett förtrollande sätt. Här är du omgiven av en frodig, grönskande natur samtidigt som du har nära till allt som storstaden har att erbjuda.

Denna unika lägenhet är mer än bara fyra väggar - det är en chans till en livsstil som få förunnas. Med sitt oslagbara läge i hjärtat av Hagsätra och enastående naturskönheter runt hörnet, är det här inte bara ett hem, det är en investering i din livskvalitet. Ta chansen att äga detta exklusiva boende och omfamna en vardag där stadens bekvämligheter och naturens lugn möts i harmoni.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna