Hagsätra, Bandhagen

Vintrosagatan 11

REDO™
  • 5 rum
  • 114 kvm
  • Bostadsrätt

Stor femma med närhet till tunnelbana och natur

Välkommen till populära Vintrosagatan 11, en av områdets största lägenheter.

Med generösa 114 kvm och fyra välplanerade sovrum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen att trivas i. Här finns även ett rymligt vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter, balkong i härligt västläge, kök med plats för matplats invid fönster samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter och separat wc. Bostadens goda förvaring kompletteras även av ett stort vindsförråd.

Här bor man i en stabil och välskött förening vilket verkligen märks direkt när man kommer in i någon utav dem stilrena portarna på Vintrosagatan 11 och 13. Allt är up to date och väl underhållet både i och utanpå fastigheterna. Stambytet har gjorts. Internet 1000/1000 ingår i avgiften. Balkongerna är bytta. Fasaden är putsad. Taken är omlagda. Fönster och balkongdörrar är bytta.

Spara pengar på dyra gymkort. Här får du eget fullt utrustat föreningsgym som endast kostar 100kr/månad för en person eller 150kr/mån för hela familjen att nyttja. Öppet dygnet runt, året runt. Ditt alldeles egna 24/7 gym till ett mycket bättre pris. Föreningens trevliga tvättstuga har bra utbud av maskiner och lätthanterlig onlinebokning.

På Vintrosagatan 11 bor ni med direkt närhet till Hagsätra centrum som erbjuder ett brett utbud med bland annat café, matbutiker, restauranger, vårdcentral, bibliotek och även barnomsorg och skolor ett stenkast bort. Med tunnelbanans gröna linje endast 2 minuter bort tar ni er enkelt till Stockholm central på knappa 24 minuter. Med bil är ni även inne på Södermalm på endast 18 minuter. Ett boende här förenar omedelbar närhet till stadens puls med fritidsaktiviteter i närliggande motionsspår och friluftsområdet Älvsjöskogens naturreservat. Även utomhusbad på Älvsjöbadet och Hagsätra IP med fotbollsplaner finns i närheten. Ett optimalt boende med livskvalitet oavsett ålder, samt lugn ro och trygghet.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hagsätra, Bandhagen

Vintrosagatan 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.