Bandhagen, Bandhagen

Salbyvägen 1

  • 1 rum
  • 17 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 290 000 kr
Månadsavgift: 1 500 kr/mån

Perfekt Proportionerad: Din mångsidiga etta - Idealisk för Övernattningsbesök eller Förstagångsköp

Unik möjlighet! Välkommen till denna charmiga och välskötta lägenhet på Salbyvägen 1 i det eftertraktade området Bandhagen. Med sitt strategiska läge och fantastiska första intryck är denna pärla perfekt som förstagångsbostad eller som en praktisk övernattningslägenhet.

På bekväma 17 kvadratmeter presenterar sig detta boende som en kompakt och välplanerad yta, byggd med omsorg på 1950-talet och sedan dess kärleksfullt omhändertagen. En av de stora fördelarna är det omfattande stambytet som genomfördes 2017, vilket innebär att du kan flytta in utan att behöva oroa dig för framtida underhållsbehov i WC:n med s.k. Stockholms dusch. Fönstren har precis också renoverats.

Ljuset flödar in genom fönstren och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Här finns gott om plats för en bekväm säng, en mysig sittgrupp och även en liten arbetsplats om så önskas. De smarta lösningarna i köket gör matlagningen till en fröjd, och det välplanerade badrummet erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter på en minimal yta.

Området kring Salbyvägen erbjuder allt du kan önska dig på bekvämt avstånd. Med närhet till kollektivtrafik, grönområden och lokala butiker är vardagen smidig och enkel. Perfekt för dig som söker det lilla boendet med stora möjligheter. Tänk dig att kunna njuta av den lätthet och komfort som ett sådant här läge ger. Du har alltid tid att plocka upp det du behöver på vägen hem, och att ta en spontan utflykt till staden blir en smidig och enkel process. Ett stenkast från tunnelbanan och en kort promenad till ICA gör vardagen både bekväm och tidsbesparande.

Bandhagen har flera grönområden och parker som erbjuder möjligheter till rekreation och avkoppling. Bland dessa finns Bandängens park, som är en populär plats för picknick, promenader och lek.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet på Salbyvägen 1 en enastående chans att äga en välutrustad och välskött bostad i ett populärt område. Med sin kompakta och praktiska utformning, moderna stambyten och närhet till allt du behöver, är detta ett tillfälle du inte vill missa. Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bandhagen, Bandhagen

Salbyvägen 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.