Bandhagen, Bandhagen

Trollesundsvägen 32 C

Såld
  • 4 rum
  • 102 kvm
  • Bostadsrätt

Energieffektivt radhus nära tunnelbana och förskola

Välkommen till mysiga Trollesundsvägen 32C med toppläge i Bandhagen.

Är du orolig över stigande elpriser? Den oron kan du släppa här. Detta radhus värms upp med kostnadseffektiva energikällan fjärrvärme vilket har möjliggjort den extremt låga elkostnaden om ca 200 kr per månad för nuvarande bostadsägaren senaste månaderna. Här får du också praktiska ytor och ett smart planerat radhus med dubbla badrum, dubbla uteplatser (ena med kvällssol andra med förmiddagssol) och massor av potential. Idag återfinns tre sovrum men möjlighet finns till ett fjärde för den som vill det.

Stor och stabil HSB-förening med låg belåning om endast 6226 per kvm (enl. årsredovisning 2021). Tillgång till garageplatser, separat kö. Bostaden ligger med toppläge nära populära Bandängens Förskola och Bandhagens skola inom kort promenadavstånd. Närhet även till Stureby och Sturebyskolan. Dessutom återfinns flera skolor i närområdet så som Örbyskolan (årskurs F-9) och Bäckahagens skola (årskurs F-9) samt flertalet förskolor.

I Bandhagen ligger populära, Bandängens parklek. Ett omtyckt utflyktsmål för familjer i området. Där finns en gård med smådjur som barnen gärna får klappa på samt en stor lekplats med plaskdamm om sommaren. På vintern ges möjlighet till skridskoåkning och pulka i backen bredvid. På Gubbängens IP på andra sidan Örbyleden finns också ishall och skridskobana på vintern.

Bandhagen har en charmig småstadskänsla med sina små butiker och sin trevliga atmosfär. Här finns ett 20-tal affärer med allt från matbutiker, blombutik, frisör och restauranger. Bland dessa finner ni det mycket uppskattade Chateau Bageri & Konditori som erbjuder allt från tårtor till nybakat surdegsbröd och matiga sallader. Tunnelbanans gröna linje tar er smidigt in till city på under 20 minuter. Perfekt för den som behöver

Välkommen hem!

Mer om mäklarna