Bandhagen, Bandhagen

Vintrosagatan 54

REDO™
  • 4 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt

Lyxig fyra med vidsträckt balkong mot grönskande natur nära tunnelbana

Välkommen till Vintrosagatan 54 - ditt nya drömhem omgivet av natur och nära tunnelbanan!

- Låg månadsavgift på 4475 SEK/mån och låga driftskostnader: 149 SEK/mån för 1000 Mbps internet och 140 SEK/mån för parkering.
- Förening med utmärkt ekonomi, belåning ca 2180 kr/kvm
- Modern design med stora sovrum, genomgående parkettgolv och högkvalitativa vitvaror från Bosch.
- Bästa solläget: morgonljus i sovrummen och kvällssol på den inglasade balkongen.
- Nära till tunnelbanan och bussar.
- Ett stort förråd på cirka 9 kvadratmeter och bra förvaringsutrymme i alla rum .

Denna fantastiska 4 rok-lägenhet på 90 kvadratmeter erbjuder allt du kan önska dig och mer därtill. När du kliver in i lägenheten kommer du omedelbart att märka den inbjudande atmosfären. Inglasade balkongen erbjuder en hänförande utsikt över omgivande grönska, där du kan njuta efter en lång arbetsdag i den vackra kvällssolen. Sovrummen badas i ljuvligt morgonljus, vilket ger en fräsch och energigivande start på dagen. Köket är utrustat med en sprillans ny spis och högkvalitativa vitvaror som garanterar en kulinarisk upplevelse. Den genomgående parkettgolvet ger en känsla av stil och elegans i hela lägenheten och bidrar till en harmonisk atmosfär.

Behovet av förvaringsutrymme är också väl tillgodosett med ett rymligt förråd i källaren, på cirka 9 kvadratmeter. Här kan du enkelt förvara dina ägodelar och ha allt organiserat på ett smidigt sätt. Dessutom kan du känna dig trygg med föreningens starka ekonomiska ställning och den låga månadsavgiften. Det är värt att notera att avgiften inte har höjts sedan 2011, och det finns inga planer på att höja den i framtiden om inga renoveringar utförs. Detta ger dig en stabil och bekymmersfri boendesituation.

Med tunnelbanans gröna linje tar du dig enkelt till T-centralen på cirka 20 minuter. Utanför dörren stannar också buss 143 mot Älvsjö-Högdalen. På Vintrosagatan bor ni med direkt närhet till Hagsätra centrum som erbjuder ett brett utbud med bland annat café, matbutiker, restauranger, gym, vårdcentral och bibliotek. Ett boende här förenar omedelbar närhet till stadens puls med fritidsaktiviteter i närliggande motionsspår och friluftsområdet Älvsjöskogens naturreservat. Även utomhusbad på Älvsjöbadet och Hagsätra IP med fotbollsplaner finns i närheten. Ett optimalt boende med livskvalitet oavsett ålder, samt lugn ro och trygghet. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Avslutningsvis, energideklarationen för byggnaden är av klass D. Det innebär att lägenheten är energieffektiv och kommer att hjälpa dig att hålla dina energikostnader på en rimlig nivå.

Missa inte chansen att äga denna pärla på Vintrosagatan 54. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva denna underbara lägenhet och dess omgivningar på nära håll. Välkommen till ditt nya hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bandhagen, Bandhagen

Vintrosagatan 54

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.