Bandhagen, Bandhagen

Fågelstavägen 14A, 12433 Bandhagen

Såld
  • 1 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt

Ett Drömhem i Stabil HSB-förening - Rymlig 1:a nära Tunnelbana!

Välkommen till ditt nya hem - en rymlig och välskött 1:a i toppskick! Här får du bo bekvämt och modernt, med smarta detaljer som gör vardagen både enklare och mer njutbar.

Lägenheten är välplanerad och erbjuder generösa ytor. För den som uppskattar bekvämlighet är både köket och badrummet redan förberett för tvättmaskin och diskmaskin som gör disken till en smidig del av din vardag. Här finns även en klädkammare samt garderober som skapar utrymme för god förvaring. Det finns gott om plats för umgänge och avkoppling i den charmiga lägenheten, och den franska balkongen ger ett luftigt och ljust intryck. Dessutom ingår ett källarförråd och en matkällare, vilket ger extra utrymme för de större sakerna som du inte behöver varje dag.

Som gemensamma utrymmen i samma port - tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum finns allt på bekvämt avstånd. I HSB-föreningen, med stabil ekonomi och låg belåning på endast 3 342 kr/kvm, känner du trygghet och långsiktig hållbarhet. Stambytet som genomfördes mellan 2002-2005 ger dig en modern och fräsch boendemiljö. Dessutom finns möjlighet till delat ägande, vilket öppnar upp för olika boendealternativ.

Läget är perfekt med gångavstånd till tunnelbanan, Ica och ett utbud av restauranger och service. Du har allt du behöver inom räckhåll, och möjlighet till avkoppling i den grönskande och trivsamma miljön. Upplev naturen på nära håll med fantastiska promenadstråk. Bara ett stenkast bort från din dörr finner du 4-H gården i Bandängen, där djur, lekparker med grillmöjligheter, utegym och plaskdamm skapar en underbar gemenskap och möjlighet till aktiv rekreation.

Res smidigt och effektivt med goda kommunikationer. Bandhagens T-bana, endast 550 meter bort, tar dig med den gröna linjen till Stockholms C på bara 17 minuter. Dessutom finns två bekväma busslinjer, 173 och 161, som tar dig till Älvsjö station på endast 10 minuter. Detta gör att du har enkel tillgång till både stadspulsen och andra delar av staden. Ett stenkast från Bandhagens centrum (ca 10 meter) hittar du en välutrustad matbutik (ICA Nära) och ett brett utbud av bekvämligheter.

Oavsett om du är sugen på sushi, kebab, pizza, gatukök eller husmanskost, har du nära till fantastiska alternativ för både snabba och trevliga måltider. Dessutom finns populära Café Chateau, apotek, skräddare/kemtvätt och till och med möjligheten att ta hand om din fyrbenta vän på det lokala hunddagiset.

Missa inte chansen att bo bekvämt och modernt i denna underbara lägenhet - kontakta oss för visning redan idag!

Mer om mäklarna