Bandhagen - Ormkärr, Bandhagen

Glanshammarsgatan 146

Såld
  • 4 rum
  • 86,5 kvm
  • Bostadsrätt

Drömhemmet vid naturens famn! Totalrenoverat bostadsrättsradhus med grönskande allmänning som granne

Vid intresse - Kontakta mäklaren för privatvisning!

Välkommen till ditt drömhem vid grönskande allmänning och natursköna omgivningar! Detta fantastiska bostadsrättsradhus erbjuder dig en unik livsstil där du kan njuta av naturen i dess fulla prakt, samtidigt som du har alla moderna bekvämligheter inom räckhåll.

Läget är oslagbart med baksidan av radhuset som vetter mot den grönskande allmänningen. Här kan du koppla av på din insynsskyddade uteplats och njuta av lugnet och fridfullheten som naturen har att erbjuda. Med naturreservat och Långsjön bara en kort promenad bort, har du också möjlighet att ge dig ut på spännande äventyr och ta del av de vackraste vyer som området har att erbjuda.

Interiört har detta radhus genomgått en totalrenovering och erbjuder nu ett modernt och stilrent boende. De nya badrummet (2016) och köket (2022) är utformade med högsta kvalitet och har noggrant utvalda material och detaljer. Varje yta är omsorgsfullt utformad för att skapa en harmonisk atmosfär där du kan trivas och känna dig hemma.

Bostaden erbjuder också generösa utrymmen och smarta lösningar för att passa dagens moderna familj. Här finns tillräckligt med plats för att rymma både umgänge och avskildhet. De ljusa och luftiga rummen ger en känsla av rymd och skapar en behaglig atmosfär som du kommer att uppskatta. Golvvärme i både kök, hall och badrummet.

Dessutom har du som boende tillgång till gemensamma utrymmen och faciliteter som gör vardagen ännu bekvämare. Parkering och carport finns i närheten och området är välanslutet till kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig till och från arbete eller skola.

Här bor du i en trygg och ekonomiskt stabil HSB-förening. Trevliga grannar och god gemenskap. Föreningen har egen bastu och gym. Här bor du även med direkt närhet till mysiga Hagsätraskogens naturreservat samt närhet till skola, förskola och till Älvsjöskogens naturreservat med elljusspår och utegym samt långsjön med badplats, café och volleybollplan. Här kan du också vinterbada eller åka skridskor under vinterhalvåret.

Promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm central på knappa 25 minuter. I Centrum återfinns även bland annat gym, restauranger, matbutik, konditori och all service som behövs. Du har även goda kommunikationer precis utanför huset med busslinje 143 som trafikerar sträckan Älvsjö - Hagsätra - Högdalen & Hökarängen. Med cykel tar du dig enkelt in till Söder på ca 30 min.

Detta är verkligen en unik möjlighet att få äga ett totalrenoverat bostadsrättsradhus i en naturskön och eftertraktad miljö. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett harmoniskt och modernt boende nära naturen.

Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck själv allt det här underbara radhus har att erbjuda!

Mer om mäklarna