Älvsjöbadet, Bandhagen

Lillhagsvägen 30

Såld
  • 2 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Balkong högst upp med magisk utsikt, hiss finns - 7 min till tunnelbana - nära utomhuspool

Välkommen längst in på lugna återvändsgatan Lillhagsvägen 30, högst upp i huset med grönskande utsikt!

Rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och skrivbord. Snyggt kök perfekt anpassat för den som älskar att laga mat. Ljus och trevligt badrum med tvättmaskin. Stort vardagsrum med gott om möbleringspotential. Ett stort vindsförråd följer med lägenheten. Egen klädkammare med plats för förvaring av kläder. Tvättstuga längst ner i samma port. Föreningen har eget cykel-, barnvagns- och soprum utanför byggnaden på gården. Det går att grilla nere vid Älvsjöbadet.

Föreningen har tillgång till garage och parkering via samfälligheten på gatan. Just nu finns det några lediga fristående garage med egen port som kostar 627 kr/mån samt några uteplatser uppepå p-däcket (inhägnat) som kostar 354kr/mån. Titta gärna på Samfällighetsföreningen Liggmilans hemsida vilka olika slags platser det finns med kö också, www.liggmilan.se.

Ca 7 minuters gångavstånd till tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 25 minuter. Goda busskommunikationer och bara 10 minuter till Älvsjö station med pendeltåg som trafikerar sträckan Södertälje-Märsta. Nära tillgång till lummiga Älvsjöbadet där det finns plaskpool för de allra minsta. Närhet till förskolor, utepool, tunnelbana och service samt grönområden.

Kontakta mäklaren för mer info.

Mer om mäklarna