Bandhagen

Skebokvarnsvägen 319

REDO™
  • 4 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Retrochic och Modern Komfort väntar: Exklusiv fyra på Skebokvarnsvägen

Välkommen till denna förtjusande pärla på Skebokvarnsvägen 319, som tar dig tillbaka till charmiga 50-talet med sina välbevarade retrodetaljer! Denna kvadratsmarta bostad 4 rok på 70 kvm erbjuder en unik möjlighet att bo i en stilfull och trivsam miljö.

Byggåret 1955 ger bostaden en genuin känsla och tillsammans med de vackra beslagen, parkettgolven och teakdörrarna, blir detta ett hem med en tidlös och elegant atmosfär. Bostaden ligger på första våningen, högt över marken, och erbjuder en underbar balkong där du kan njuta av lugnet och utsikten. Det perfekta stället för morgonkaffet eller en avkopplande stund på kvällen.Stambytt och helkaklat badrum är både modernt och praktiskt, och med tvättmaskinen blir vardagen ännu smidigare. Dessutom finns en extra gäst-WC, vilket är perfekt för gäster och familjeliv. Den trivsamma planlösningen ger ett luftigt och öppet intryck, och de generösa fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling. Förråd ingår.

Närheten till centrum med sina affärer och bekvämligheter, tillsammans med närheten till t-banan, gör detta till ett strategiskt läge där du har allt du behöver inom räckhåll.

Så om du drömmer om att bo i en klassisk och välskött 50-talsbostad med moderna bekvämligheter och närhet till stadens puls, då är detta en unik chans för dig. Välkommen till Skebokvarnsvägen 319 - ett perfekt hem för dig som uppskattar både stil och funktion!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bandhagen

Skebokvarnsvägen 319

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.