Örby, Älvsjö

Turingevägen 53 A, 1tr

REDO™
  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad, ljus och insynsskyddad 3:a med inglasad balkong

Välkommen till denna väl omhändertagna 3:a i Örby! Denna fantastiska 66 kvadratmeter stora bostad har många kvaliteter att erbjuda. Det första som slår dig när du kliver in är en känsla av ljus och rymd. Det fullt utrustade köket är en sann fröjd för ögat, med två fönster för ljusinsläpp, tilltagen förvaring och goda arbetsytor blir matlagningen en fröjd. Här finns allt du behöver för att skapa kulinariska mästerverk och imponera på dina gäster. Vardagsrummet är ljust och luftigt. Här är det enkelt att möblera med både soffgrupp, middagsbord och möblemang. Via dubbeldörrar tar man sig från vardagsrummet ut till den inglasade balkongen som vetter mot lummig grönska, här får du en oas av lugn och avkoppling. De två sovrummen är belägna i varsin ände av lägenheten. Båda är tilltagna och rymmer dubbelsäng och har inbyggda garderober. Badrummet har kakel och klinker och en rymd som möjliggör plats för tvättmaskin. Här är det framdraget och förberett om man önskar förenkla vardagens sysslor.

En av de mest lockande egenskaperna med denna bostad är dess insynsskyddade läge. Du kan njuta av ditt privatliv och ljusinsläppet från det stora fönstren utan att behöva oroa dig för nyfikna blickar.

Området i Örby är känt för sin charm och närhet till natur, samtidigt som du har smidig tillgång till stadslivet. Här bor man med goda bussförbindelser till pendeltåget i Älvsjö eller tunnelbana i Liljeholmen, Svedmyra eller Bandhagen.

Föreningen är stabil med låg belåning. Den omfattar 78 lägenheter fördelat på 6 fastigheter, de har även 16 lokaler. Tv och internet är inkluderat i avgiften. Föreningen har 53 parkeringsplatser både med och utan laddstolpe. samt 16 garageplatser.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Örby, Älvsjö

Turingevägen 53 A, 1tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.