Örby - Älvsjö, Älvsjö

Gamla Huddingevägen 424B, 12542 Älvsjö

Såld
  • 3,5 rum
  • 81,5 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad 3,5 ROK: Ett Modernt hem för Livskvalitet!

Nu kan du bli ägare till denna attraktiva 3,5 rok, mitt i Örbys populära villaområde!

En trevlig bostad som renoverats 2018. Stambytt badrum, två till tre sovrum och ett mysigt vardagsrum i öppen social planlösning med köket. Fransk balkong. Säkerhetsdörr -21. Vindsförråd om ca 2,5-3 kvm ingår tillsammans med en separat matkällare.

Brf Förarsätet är en välskött förening med äganderätt till marken, vilken förvärvades år 2017. Byggt 1950, består huset av 9 bostadsrätter och 1 hyresrätt. Föreningen innehar även 3 lokaler om 166 kvm. Medlemmarna i föreningen samarbetar för att sköta gemensamma sysslor såsom skottning, sopning och trädgårdsarbete, vilket har möjliggjort låga avgifter för medlemmarna. Föreningen har en fin gårdsplats och erbjuder även bekvämligheter såsom tvättstuga, cykelförråd och skyddsrum. Det finns också en dold tillgång i form av en hyresrätt på 81,5 kvm som tillfaller föreningen vid försäljning. Föreningen har bl.a. renoverat fönster 2022, bytt stammar 2018 och lagt nytt tak 2020. Tvättstugan nyrenoverad 18/19.

Välkommen till denna idylliska bostad beläget bara en kort promenad från Örby centrum där bekvämligheter som Hemköp, restauranger och butiker finns till hands. Med närhet till flera skolor, inklusive den populära Örbyskolan (årskurs F-9), är detta det perfekta hemmet för familjer. Dessutom återfinns flera skolor i närheten så som Sturebyskolan ( F-9 ) och Bäckahagens skola (årskurs 7-9) samt flertalet förskolor. Ett enastående läge mitt i natursköna omgivningar nära Örby slott och dess omgivande grönområden och parker. Närhet till Bandängen parklek och mysiga Aspöparken gör det till ett populärt tillhåll för barnfamiljer.

Denna centrala plats erbjuder även enkel åtkomst till Årsta, Gullmarsplan och Älvsjö, vilket gör det till ett optimalt val för dem som vill ha närhet till stadslivet. Inom 10 minuters promenad når du Älvsjö Centrum med dess pendeltågsstation, affärer och flertalet bussförbindelser, vilket gör detta till ett attraktivt boende för pendlare. Tåget tar dig i alla riktningar med pendeltåg som trafikerar sträckan Södertälje-Märsta/Uppsala C och Nynäshamn-Bålsta vilket ger ytterligare flexibilitet i dina resplaner. Med bil tar det istället ca -13-14 min intill Stockholm C.

Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att bo i en trevlig och välskött förening med fantastiskt läge och nära till både natur och stadsliv.

Läs gärna mer om Örbys utveckling: https://vaxer.stockholm/omraden/stadsutvecklingsomraden/stadsutvecklingsomrade-alvsjo-orby/

Mer om mäklarna