Älvsjö - Örby, Älvsjö

Gamla Huddingevägen 449A

Såld
  • 3 rum
  • 71,7 kvm
  • Bostadsrätt

Gaveltrea med fönster i tre väderstreck

Välkommen till detta charmiga hem liggande på eftertraktade Gamla Huddingevägen.

Här erbjuds en kvadratsmart bostad i hörnläge med fönster i tre väderstreck och mycket ljusinsläpp. Ett stilfullt hem i härliga pastellfärger och tilltalande tapeter med all funktionalitet för en enklare och bekvämare vardag. Beläget en halvtrappa upp vilket gör att man slipper springa upp och ned i massor av trappor. Stabil förening som äger marken och har en låg belåningsgrad på endast 4 489 kr/kvm. Föreningen har även inkomster via två lokaler som hyrs ut. Föreningen har 15 st p-platser på gården. P-platser utan tak kostar 210 kr/mån. Lediga platser finns.

Lägenheten har ett rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp och arbetshörna. Från vardagsrummet erhålls utgång till balkong mot husets baksida där det bjuds på sol större delen av dagen. Köket är renoverat (-14) med moderna materialval samt komplett maskinell utrustning perfekt för matälskaren och hemmakocken. Matplats med utrymme för en stor skara vänner. Två sovrum varav ett som kan användas som sovrum, barnrum eller efter behov. Uppfräschat stambytt (-14) badrum utrustat med golvvärme, handdukstorkare, tvättmaskin och vädringsfönster.

I övrigt finns det gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter i lägenheten genom garderober i både hall och sovrum. Källarförråd finns vilket skapar möjligheten att förvara sånt man inte vill ha framme i lägenheten.

Föreningen har en gemensam trädgård med en trevlig uteplats där det finns möjlighet att grilla. det finns även odlingslådor där föreningens medlemmar får odla.

Örby centrum håller för tillfället på att byggas om för att skapa ett ännu bättre utbud av butiker och bostäder. Närhet till Bandängen parklek och mysiga Aspöparken gör det till ett populärt tillhåll för barnfamiljer. Dessutom återfinns både flertalet förskolor och fyra grundskolor i närheten. 100 m till busshållplats och ca 850 m gångavstånd till tunnelbanans gröna linje och centrum med mataffär, apotek, tandläkare, fik och all önskvärd service.

Intilll Örby ligger också Älvsjö med övrig service så som apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger, matbutiker och olika gym-kedjor. För den som vill storhandla så är Willy´s stormarknad placerat mellan Örby och Älvsjö, här finns även systembolaget.

Inom cykelavstånd från bostaden finns flera guldkorn. För den som gillar friluftsliv och träning finns Älvsjöskogens naturreservat och för ett svalkande dopp eller långfärdsskridskor rekommenderas Långsjön. Där finns även grillplats och Beachvolleybollplan. Vill ni äta gott finns massor av spännande matställen och fik runtom Älvsjö i form av; Långbro Värdshus, Älvsjö bageri, Aloé, Vivels konditori, Fru Marias Bak, TESO sushi, Rinos Bodega, och Herrängens gård.

Ta chansen till ditt nya drömhem redan idag - Välkommen hem!

Mer om mäklarna