Älta, Älta

Oxelvägen 59

Såld
  • 3 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt

Trivsam trea i högt och fritt läge med sjöutsikt!

Välkommen till Oxelvägen 59 och denna trivsamma och välplanerade trea belägen högt upp i huset med en fantastisk utsikt över trädtopparna och sjön. Lägenheten är belägen i ett centralt läge med närhet till både kommunikationer, natur, Älta Centrum och 2 minuters promenad till Ältabadet. Här kan du flytta in och trivas från första stund!

- Stambytt badrum och wc 2020.
- Egen tvättstuga samt klädkammare.
- Renoverat och fullt utrustat kök.
- Inglasad balkong med underbart solläge.
- Närhet till Älta centrum, natur och kommunikationer.
- Högt fritt läge på 6:e våningen med fin vy mot skog och sjö

Väl in i bostaden möts vi av en hemtrevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen nås även ett helkaklat badrum (Stambytt 2020), här med wc, dusch, handfat med kommod samt spegelskåp.
I lägenheten finns även en WC samt en klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

Vidare in i bostaden når vi det fina ljusa köket med goda arbetsytor såväl som förvaringsytor genom över och underskåp. I köket finns det plats för en matgrupp om cirka 4 personer.

Bostaden öppnar sedan upp sig med ett trivsamt och väl tilltaget vardagsrum. Här rymmer du både soffgrupp och matgrupp om så önskas, perfekt rum för att samla både familj och vänner av den större skalan. Från vardagsrummet nås den inglasade balkong som både är rymlig, lättmöblerad och belägen i ett underbart solläge!

I övrigt erbjuder lägenheten två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng om så önskas samt enklare möblemang att inreda med efter eget tycke och smak.
En tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt diskho och förvaringsskåp finns att tillgå i bostaden.

För ytterligare förvaring finns ett källarförråd som hör till lägenheten.

OMRÅDET:
Området med omnejd erbjuder flera sportanläggningar så som ishall och fotbollsplan. Ta med picknickkorgen till de närliggande grönområden eller strandbadet under sommaren. På vintern kan ni spendera dagen med härlig skridskoåkning eller långfärdsskidor.
Brf. Stensö är en stor och stabil förening med god ekonomi. Husen ligger i vinkel med minimal insyn på återvändsgata. Runt föreningens hus finns mysiga innergårdar med lekplatser och grillplatser samt lummiga skogspartier.

I närområdet finner vi Älta Centrum med matbutiker, detaljhandel samt restauranger. I närheten finns flertalet skolor, naturområden samt Ältasjön ett stenkast bort. Bussar med direktavgångar till Slussen, Gullmarsplan samt Haninge avgår från busshållplats på kort avstånd.
Ett perfekt boende för dig som värdesätter boendekvalité samt närhet till både goda kommunikationer och härlig natur!

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna