Centrum, Helsingborg

Södra Strandgatan 15

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Ägarlägenhet

Charmig sekelskiftsdröm mitt i centrum!

Välkommen till denna extraordinära ägarlägenhet belägen i en charmig byggnad från tidigt 1900-tal. Denna sekelskiftslägenhet är ett sant fynd för den som söker det perfekta kombinationen av historisk karaktär och modern bekvämlighet.

Steget upp till fjärde våningen tar dig till denna unika bostad med en yta om 59 kvadratmeter, fördelade på två rum. Vid entrén möts du av den påtagliga känslan av historia med högt i tak och dekorerade vackra stuckaturer som för tankarna till en svunnen tid. Den imponerande fiskbensparketten förstärker den autentiska atmosfären och ger varje steg en känsla av elegans och stil. Ljuset strömmar in genom de stora charmiga fönsterpartier och fyller rummet med en härlig naturlig glöd. Att bo högst upp i fastigheten ger även en känsla av privat tillflykt, avskilt från stadens brus och rörelse. Denna ägarlägenhet är inte bara ett vackert hem utan även en investering i livskvalitet och bekvämlighet. Den uppdaterade inredningen och välbevarade detaljerna gör det enkelt att bara flytta in och börja njuta av din nya bostad.

Ägarlägenhet ger dig fördelen att äga din egen bostad, vilket innebär att lagfart och pantsättning behandlas på samma sätt som för en fastighet. Du har friheten att hyra ut din lägenhet utan begränsningar och betalar ingen traditionell månadshyra. Att äga en ägarlägenhet ger dig också en känsla av stabilitet och kontroll över din boendesituation, vilket är en fördel som inte kan överskattas.

Sammanfattningsvis är denna sekelskiftslägenhet en unik möjlighet att förvärva ett hem som kombinerar historisk charm med modern bekvämlighet, mitt i hjärtat av Helsingborg. Här bor du med gångavstånd till nöjen, shopping, barer, caféer, restauranger samt Helsingborgs vackra hamnstråk. Campus når du med några minuters gångavstånd och Helsingborg C ligger 150 meter från porten, perfekt för både studenten och pendlaren.

Välkommen att kontakta oss idag för att boka din visning och låt denna pärla av en bostad bli ditt nya hem mitt i staden.

Mer om mäklarna