Gör dig redo att sälja din bostad innan du har hittat din nya!

När du letar ny bostad är det skönt att redan ha påbörjat processen med att sälja din nuvarande. Med vår kostnadsfria tjänst "redo" förbereder vi allt.

Så här fungerar Redo

Vi gör iordning prospektet, fotograferar och gör planritningar. Utifrån detta sammanställs en bostadsbeskrivning med några utvalda bilder, planritning och kort relevant fakta om bostaden. Bostaden presenteras som "redo" på vår egen sajt och som ”kommande” på Hemnet.


De spekulanter som har hört av sig och visat intresse för vi en dialog med. Du får en tydlig indikation på intresset för din bostad och vi får tidigt igång säljprocessen. När du sedan är redo att sälja, trycker du bara på knappen och vi lägger ut din bostad skarpt. På så sätt får vi igång intresset redan innan bostaden läggs ut till försäljning. Det betyder snabbare avslut och förhoppningsvis ett högre slutpris.


När du marknadsför din bostad som "redo" med oss, är vi dessutom din personliga rådgivare i din köpprocess. Vi bevakar gärna nya intressanta bostäder åt dig och kommer med konkreta tips.

Ta del av vår integritetspolicy