Var alltid redo. Det vinner du på.

Det finns förstås tillfällen då du av olika skäl inte kan eller vill sälja din bostad. Men du vinner på att alltid vara förberedd. Med våra populära förberedande tjänster REDO och REDO LIGHT får du en effektivare försäljning och ofta ett högre slutpris när det väl är dags att sälja. Och REDO LIGHT kräver nästan ingen ansträngning alls från din sida.

Visst verkar det smart och vettigt? Fyll i vårt formulär så blir du kontaktad av din lokala mäklare, som berättar mer om Redo-tjänsterna. Du hittar också en bra beskrivning av båda tjänsterna under formuläret nedan.

Redo

Tjänsten REDO passar dig som vet, eller är ganska säker på, att du ska sälja din bostad snart, men inte vill börja med visningar och budgivning ännu. Vi gör tillsammans en del förberedelser för att snabbt kunna starta din försäljning när du känner dig – just det – REDO. Exakt hur många och vilka förberedelser enas vi om tillsammans. Ju fler förberedelser, desto mer redo kommer du och din bostad att vara när tiden är mogen.

REDO börjar oftast med att du träffar en av våra mäklare hemma hos dig för att prata om värdet på din bostad och hur du kan öka det på olika sätt, till exempel genom renoveringar och styling. Ni går igenom marknadsläget och hur efterfrågan ser ut idag. Mäklaren berättar också hur försäljningsprocessen kommer att gå till när det blir dags för den.

Ökar efterfrågan och vinner tid

Med REDO annonseras din bostad i flera av våra effektiva kanaler, men inte som ”Till salu” utan som ”Redo” eller ”Kommande försäljning”. Det innebär att du i förväg bygger upp ett intresse hos möjliga spekulanter, vilket ofta ger en snabbare försäljning och högre slutpris. Du får också en god uppfattning om marknaden redan innan du ger dig in i den på allvar.

Med tanke på att bankerna är mer försiktiga idag och ofta vill att du ska sälja innan du köper ny bostad, är REDO ett bra sätt att möta deras krav. En snabbare försäljning ökar också dina chanser att slippa dyra överbryggningslån för att du under en period är ägare till både den gamla och nya bostaden.

Sist men inte minst innebär REDO att du får tillgång till en duktig mäklare för din egen köpprocess. Du kan till exempel få tips och råd eller hjälp att hitta den bostad du vill köpa.

Redo light

Tycker du att tjänsten REDO låter smart, men är inte lika övertygad om att du kommer att sälja din bostad inom den närmaste framtiden? Det kanske krävs något alldeles speciellt för att du ska vilja sälja? Till exempel att en köpare dyker upp och betalar ett oväntat högt pris, eller att ditt drömboende plötsligt blir till salu och du snabbt vill kunna köpa det.

REDO LIGHT innebär att du, precis som i REDO, träffar en av våra mäklare för att prata om värdet på din bostad, möjliga värdehöjande åtgärder och marknadsläget. Till skillnad från i REDO annonseras inte din bostad med REDO LIGHT. Det innebär att du inte nödvändigtvis behöver fundera över fotografering, detaljfakta och annat som blir aktuellt närmare en försäljning.

Stora fördelar utan ansträngning

Det finns stora fördelar med att välja REDO LIGHT framför att inte förbereda dig alls. Du skapar en relation med en duktig mäklare som kan din bostad och dina önskemål. Mäklaren håller dig kontinuerligt uppdaterad om marknadsläget och håller utkik efter betalningsvilliga köpare eller det där drömboendet som skulle kunna få dig att vilja flytta. Du gör dig helt enkelt bara lite mer redo – REDO LIGHT.

Ta del av vår integritetspolicy

Visst låter det här som två riktigt bra sätt att förbereda dig och maximera möjligheterna inför din bostadsförsäljning, oavsett om den ska ske snart eller längre fram? Kontakta oss så berättar vi mer om hur REDO-tjänsterna kan anpassas för att passa just dina behov. Fyll bara i vårt enkla formulär så tar din lokala mäklare kontakt med dig inom ett par dagar.

Välkommen till oss. Välkommen hem.