Bli förberedd att sälja din bostad när du har hittat din nya!

När du letar ny bostad är det skönt att redan ha påbörjat processen med att sälja din nuvarande. Med vår kostnadsfria tjänst "redo" förbereder vi allt. Vi gör i ordning prospektet, fotograferar och gör planritningar och lägger sen ut din bostad som redo på vår egen sajt, som "ett kommande objekt" på Hemnet.

De spekulanter som hör av sig till oss med visat intresse har vi en tät dialog med. Du får en tydlig indikation på intresset för din bostad och vi får tidigt igång säljprocessen. När du är redo att sälja, trycker du bara på knappen och vi lägger ut din bostad skarpt. På så sätt är du garanterad att du köper och säljer i samma marknad och du riskerar inga prissvängningar. Vi hjälper dig också i sökandet av din nya bostad.

Så här fungerar Redo:

  • Vi sammanställer en bostadsbeskrivning med några utvalda bilder, planritning och kort relevant fakta om bostaden. Bostaden presenteras som "redo" på vår egen sajt och som ”kommande” på Hemnet.
     
  • De spekulanter som har hört av sig och visat intresse för vi en dialog med och på så sätt får vi igång intresset redan innan bostaden läggs ut skarpt till försäljning. Det betyder snabbare avslut och ett högre slutpris.
     
  • När du marknadsför din bostad som "redo" med oss, är vi dessutom din personliga rådgivare i din köpprocess. Vi bevakar gärna nya intressanta bostäder åt dig och kommer med konkreta tips.
     
  • Vi hjälper dig med bankkontakter så du har förmånlig finansiering, redan innan du hittat ditt nya boende.

Fyll i uppgifterna här om du vill vara redo för en lyckad bostadförsäljning

Ta del av vår integritetspolicy