Zahed Ganjali

Zahed Ganjali

Fastighetsmäklare
Kontorschef
zahed.ganjali [at] skandiamaklarna.se

Mitt namn är Zahed Ganjali jag är registrerad fastighetsmäklare sedan 2012

Med mångårig erfarenhet som fastighetsmäklare på Hisingen och Västra Göteborg i konkurrens med hundratals kollegor, vet jag vad som krävs för att genomföra en lyckad bostadsaffär. Det är variationen i yrket och de många olika kundmötena som är glädjen i arbetet som fastighetsmäklare. Vid en affär arbetar jag engagerat, noggrant, professionell med fokus på att samtliga parter ska känna sig trygga under hela processen. Jag vet vad som är viktigt när man står i begrepp att göra sitt livs största affär. Jag bygger en karriär baserad på långsiktiga relationer och att både köpare och säljare tryggt vänder sig till mig inför affär.

Är du intresserad av att bli en del av mitt nätverk och vill veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig.

4.8 av 5 i betyg från 149 kunder via Hittamäklare

"Andra gången vi säljer med zahed. Han är lugn, fokuserad, effektiv och kunnig. Zahed är en fantastisk mäklare! Trots extremt tuff marknad lyckas han sälja vår radhus över förväntningarna. Han är väldigt lyhörd och extremt seriös på sitt jobb. Kan inget annat en att rekommendera zahed till samtliga! ""

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Zahed Ganjali

Ta del av vår integritetspolicy