Tobias Aasa

Tobias Aasa

Fastighetsmäklare
tobias.aasa [at] skandiamaklarna.se

Tobias Aasa är en målmedveten mäklare som ser varje nytt försäljningsuppdrag som unikt, där anpassning, noggrannhet och engagemang i slutändan speglar resultatet. Tobias är också en tävlingsmänniska som alltid ger 100 % och vet att hårt arbete många gånger bidrar till skillnaden mellan en bra affär och en riktigt lyckad sådan.

Tobias är i grunden civilekonom och har arbetat inom försäljning i över tio år. Med hjälp av hans erfarenhet och inställning till mäklaryrket är hans kunder alltid i trygga händer. Tobias är född och uppvuxen i Stockholm och på fritiden åker han gärna skidor eller spelar basket.

4.9 av 5 i betyg från 56 kunder via Hittamäklare

"Tobias är en seriös och pålitlig mäklare som gjorde allt för att det skulle bli så bra för mig som säljare. Han gav konkreta råd baserade på sin kunskap och har alltid funnits tillgänglig dör samtal vid funderingar. Det har varit väldigt bekvämt att sälja med honom eftersom att jag har kunnat slappna av och låta honom sköta sitt arbete. Om du vill ha en mäklare som uppdaterar dig när det behövs och som sköter försäljningen åt dig utan att du behöver fundera något så tycker jag verkligen att du ska välja Tobias."

Läs rekommendationer