Peter Schöld

Peter Schöld

Fastighetsmäklare
peter.schold [at] skandiamaklarna.se

Hej, mitt namn är Peter Schöld.

Jag har ett genuint intresse för människor, möten och affärer och älskar verkligen att jobba som fastighetsmäklare. Jag är född och uppvuxen i Linköping, har mycket bra lokalkännedom och ett väldigt stort kontaktnät. Jag är driven och målinriktad men har samtidigt verkligen lärt mig att också njuta av resan på vägen till målet.

Min ärlighet och lojalitet är grundläggande för att bygga relationer och skapa förtroende. Jag är i alla lägen flexibel och transparent. Detta tillsammans med en affärsmässighet och målsättning att alltid uppnå total kundnöjdhet är vad som gör mig till en riktigt bra fastighetsmäklare.

Att välja mig innebär att ni får en mäklare som är stabil, lugn, engagerad och tillgänglig. Jag kommer tryggt och säkert guida er genom resan och jag går den där extra milen alla dagar i veckan.

Varmt välkommen till mig och SkandiaMäklarna Linköping.

4.9 av 5 i betyg från 61 kunder via Hittamäklare

"Peter är driven, lyhörd, tydlig i sin kommunikation och väldigt lätt att tycka om. Det märks att han har ett genuint intresse för att varje steg i processen ska bli så bra som möjligt. En pålitligare och flitigare mäklare hittar man inte, rekommenderar starkt! "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Peter Schöld

Ta del av vår integritetspolicy

Utbud av bostäder