Peter Schöld

Peter Schöld

Fastighetsmäklare
peter.schold [at] skandiamaklarna.se

Hej, mitt namn är Peter Schöld.

Jag har ett genuint intresse för människor, möten och affärer och älskar verkligen att jobba som fastighetsmäklare. Jag är född och uppvuxen i Linköping, har mycket bra lokalkännedom och ett väldigt stort kontaktnät. Jag är driven och målinriktad men har samtidigt verkligen lärt mig att också njuta av resan på vägen till målet. Att köpa och sälja en bostad kan vara så mycket större än bara en affär.

Min ärlighet och lojalitet är grundläggande för att bygga relationer och skapa förtroende. Jag är i alla lägen flexibel och transparent. Detta tillsammans med en affärsmässighet och målsättning att alltid uppnå total kundnöjdhet är vad som gör mig till en riktigt bra fastighetsmäklare.

Att välja mig innebär att ni får en mäklare som är stabil, lugn, engagerad och tillgänglig. Jag kommer tryggt och säkert guida er genom resan och jag går den där extra milen alla dagar i veckan.

Varmt välkommen till mig och SkandiaMäklarna Linköping.

5 av 5 i betyg från 9 kunder via Hittamäklare

"Vi är mycket nöjda med Peter som våran mäklare. Han är oerhört driven och var alltid lätt att få tag på. Förklarade tydligt och bra hela tiden vad som gällde och var lyhörd om man inte förstod facktermer eller delar av processen. Erbjöd ett smidigt sätt att kommunicera helt utifrån våra önskemål som kund och var tydlig med vad han behövde från oss för att kunna göra sitt jobb så bra som möjligt. Han var alltid positiv och engagerad under hela försäljningen, gav bra råd och allmänt trevlig. "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Peter Schöld

Ta del av vår integritetspolicy