Peter Schöld

Peter Schöld

Trainee
peter.schold [at] skandiamaklarna.se

Hej, mitt namn är Peter Schöld.

Jag har länge drömt om att bli fastighetsmäklare. Tänk att få kombinera mitt genuina intresse för ”hemmet” med dess färg, form och känsla med intresset för människor, möten och affärer, det skulle ju som sagt vara rena drömmen. Så efter drygt 25 år i restaurangbranschen med egen restaurang- och cateringverksamhet så bestämde jag mig för att förverkliga min dröm och den 19 januari 2021 satte jag mig i skolbänken för att bli just fastighetsmäklare. Jag är född, uppvuxen och har bott hela mitt liv i Linköping.

Jag är väldigt driven och målinriktad men har verkligen lärt mig att gilla och njuta av resan. Likaså när det kommer till att bygga relationer och förtroende. Min ärlighet och lojalitet tillsammans med affärsmässighet och målsättning att uppnå total kundnöjdhet och överträffa redan högt ställda förväntningar är det som gör mig till en riktigt bra fastighetsmäklare. Att sälja eller köpa en bostad kan handla om så mycket mer än bara affären, det är för många en av de största ”händelserna” i livet.

Att välja SkandiaMäklarna och mig eller någon av mina duktiga kollegor som mäklare är det enda som behövs för en riktigt lyckad affär och samtidigt en njutbar resa på vägen dit. Är du nyfiken på marknaden, vill ha en värdering eller har första tanken på att eventuellt flytta/sälja/köpa dykt upp så tveka inte att höra av dig. Jag gör gärna resan tillsammans med dig så varmt välkommen till mig och SkandiaMäklarna Linköping.