Nina Ljuhs

Nina Ljuhs

Fastighetsmäklare/Kontorschef
nina.ljuhs [at] skandiamaklarna.se

Jag har sedan 2003 arbetat på SkandiaMäklarna i Trångsund/Skogås/Sköndal och driver själv kontoret sedan 2012 med nu 4 anställda.
Att arbeta som fastighetsmäklare innebär för mig att alltid ha kunden i fokus och kunna erbjuda bästa möjliga service för att varje bostadsaffär ska bli den bästa.

I mitt arbete upplevs jag som tillgänglig, positiv, tydlig, erfaren och ambitiös. Jag finns alltid tillgänglig vid frågor och funderingar och strävar efter att mina säljare och köpare ska känna sig trygga under hela processen.

Att jobba för SkandiaMäklarna innebär kvalitet i alla delar från värdering och foto till visningen och budgivning. Kvalitet är enormt viktigt för att kunna framhäva en bostad på bästa sätt och för att få bra betalt!

De flesta av mina försäljningsuppdrag är återkommande kunder och rekommendationer vilket fortsätter att driva mig framåt och vara professionell i min yrkesroll. Mitt mål är att mina kunder ska göra en bra affär både som köpare och säljare och rekommendera mig till sina vänner, grannar eller kollegor.

Varmt välkommen att kontakta mig så ska jag berätta mer.

4.9 av 5 i betyg från 65 kunder via Hittamäklare

"Den bästa mäklaren jag har haft att göra med ! Trots att jag sålde under den sämst tänkbara tiden att sälja ett hus så gick det bra . Genom hela processen kände jag mig trygg och säker på att jag skulle få den hjälp jag behövde. Jag uppfattade ett genuint intresse för att alla involverade skulle bli nöjda. Alla delar av försäljningen sköttes perfekt. Tydlig och klar kommunikation samt hjälp att reda ut alla frågor, även de mest konstiga :) . När det blir tid att flytta och sälja nästa gång finns inget annat alternativ för mig!"

Läs rekommendationer