Max Stendahl

Fastighetsmäklare 070-959 73 70

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Max

Hej!

Om du letar efter en fastighetsmäklare som har djup förståelse för ditt område och strävar efter att göra din försäljning till en lyckad upplevelse, har du kommit rätt!

Född och uppvuxen i Trångsund, besitter Max en bred lokalkännedom och ett omfattande nätverk som hjälper honom att hitta den perfekta köparen för din fastighet. Med gedigen erfarenhet och hög kvalitet i sitt arbete, tillsammans med passionen för att hjälpa människor, kan Max garantera den bästa möjliga servicen.

Utöver sin erfarenhet inom fastighetsbranschen har Max också spelat hockey under en lång tid, vilket har lärt honom vikten av hårt arbete och engagemang. Som din fastighetsmäklare kommer han att ge samma engagemang och energi till ditt försäljningsuppdrag för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Kontakta Max idag för en personlig och engagerad upplevelse när du säljer din lägenhet eller fastighet. Han ser fram emot att hjälpa dig att göra din försäljning till din bästa affär!

Utmärkelser

2023 - 2:e mäklaren med flest försäljningar i Trångsund helår 2023 (hemmet.se)

2022 - Flest försäljningar i Trångsund (hemnet.se)
2022 - Flest försäljningar i Skogås (hemnet.se)
2022 - Flest rekommendationer i Trångsund & Skogås - 2022 (hittamäklare.se)
2022 - Högst försäljningsvärde i Trångsund & Skogås - 2022 (hittamäklare.se)
2022 - Flest antal sålda bostadsrätter i Trångsund (hemnet.se)
2022 - Flest antal sålda bostadsrätter i Skogås (hemnet.se)
2022 - Fest antal sålda villor i Skogås (hemnet.se)

Vad säger kunderna om mig?

4,9 / 5 i betyg (205 omdömen)

  • Max är mycket kunnig mäklare som med sitt engagemang och kompetens ger ett stort förtroende både till säljare och köpare. Max lyhörd, lyssnar på säljarens förväntningar och har varit tillgängligt under hela processen. Rekommenderar.

    Tornslingan 41 2024-06-23
  • Jag vill varmt rekommendera Max som mäklare. Han är mycket professionell, engagerad och kunnig i sitt arbete. Max visade stort tålamod och var alltid tillgänglig för att besvara mina frågor och ge råd under hela försäljningsprocessen. Det är tydligt att han har gedigen erfarenhet och en genuin vilja att hjälpa sina kunder på bästa sätt. Han har gett både mig som säljaren och även köparen det lilla extra under hela processen. Även om jag är mycket nöjd med Max som mäklare och det arbete han utförde, önskar jag att försäljningspriset hade reflekterat marknadsvärdet lite bättre. Trots detta, är jag tacksam för hans insats och kan ändå rekommendera honom för hans professionalism och engagemang.

    Dalarövägen 33 2024-06-06

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.