Max Stendahl

Max Stendahl

Fastighetsmäklare
max.stendahl [at] skandiamaklarna.se

Hej!

Mitt mål som fastighetsmäklare är inte bara att hjälpa dig att göra ditt livs största affär, utan även att göra det till din bästa affär!

Med mig kommer du att få en personlig och engagerad mäklare som kommer att hjälpa dig genom hela processen. För mig är det viktigt att bygga en personlig relation med mina kunder för att du på så sätt ska kunna känna dig trygg med din affär. Med en bakgrund inom hockey vet jag värdet av att jobba hårt, och kombinerat med hög kvalitet i mitt jobb ger det en utmärkt förutsättning att uppnå och överträffa dina förväntningar på affären!

Som uppvuxen i Trångsund har jag dessutom ett brett kontaktnät, utmärkt lokalkännedom och kan hjälpa dig att hitta stället som har det lilla extra!

Ring mig eller kika förbi på en kaffe så berättar jag mer om hur vi jobbar.

Med vänligaste hälsning, Max

Jag har i många år arbetat som mäklarassistent och samtidigt utbildat mig på FEI - Företagsekonomiska Institutet Stockholm

4.9 av 5 i betyg från 127 kunder via Hittamäklare

"Max är en relationsbyggande mäklare som skapar förtroende. Vi har varit lite hattiga fram och tillbaka och han har alltid varit väldigt förstående och kunnat relatera till situationen. Väldigt enkel att ha att göra med och genuint trevlig! Rekommenderar honom varmt!"

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Max Stendahl

Ta del av vår integritetspolicy