Magnus Willes

Magnus Willes

Fastighetsmäklare
Magnus.willes [at] skandiamaklarna.se

Med en gedigen bakgrund inom såväl försäljning och produktion som företagsledning är Magnus en mäklare som både förstår och hanterar helheten. Du som kund kommer känna dig väl omhändertagen under hela processen.

Magnus kommer senast från ett av Nordens största badklädesföretag där han varit verksam som både försäljnings- och produktionschef. Vid sidan av sitt ordinarie arbete har han sysslat med investeringar, bland annat i fastighetsbranschen. Just intresset för fastighetsbranschen och försäljning är anledningen till att Magnus valde att ta steget över och arbeta som fastighetsmäklare på heltid. Magnus har otroliga kunskaper om marknaden och kan de mesta från bygglov till deklarationer. 

-Att köpa och sälja bostad är ofta de största och viktigaste affärerna vi gör som privatpersoner. För mig är det viktigt att vi som fastighetsmäklare finns där genom hela processen, även långt efter försäljningen är slutförd. När du som ung köper din första lägenhet, ni som barnfamiljen avancerar i bostadskarriären, ni som säljer senare i livet där vinsten ska agera pensionsförsäkring. Oftast tar inte frågorna och funderingarna slut när nyckeln är överlämnad. Vare sig ni ska köpa, sälja, behöver värdering, boendekostnadskalkyl eller har generella frågor om marknaden. Till mig kan ni alltid vända er och känna trygghet i att få den hjälp ni behöver. Från min sida gäller kompromisslöst; en gång kund, alltid kund.

4.9 av 5 i betyg från 15 kunder via Hittamäklare

"Magnus är genuin, kunnig, professionell och supertrevlig. Vi kunde inte ha varit nöjdare med vårat val av mäklare. Kommer definitivt anlita Magnus igen vid nästa försäljning. "

Läs rekommendationer