Linda Blomberg

Linda Blomberg

Fastighetsmäklare
linda.blomberg [at] skandiamaklarna.se

Ett steg till en bra försäljning är att välja rätt fastighetsmäklare!

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Tyresö sedan 2010. Jag är lyckligt lottad som både bor och arbetar i vår vackra kommun. Jag kan Tyresö och dess bostadsmarknad på mina fem fingrar. Det i kombination med flera år i branschen och försäljningar av olika typer av hem har gett mig goda kunskaper och erfarenhet att vägleda köpare och säljare genom sin största affär. Tack vare detta så har jag flertalet återvändande kunder, vilket är det absolut bästa och roligaste kvittot på att jag gjort ett bra arbete!

Mitt mål som mäklare är att förmedla bostäder så att både köpare och säljare ska känna sig trygga genom hela processen. Flexibilitet, målmedvetenhet och ett personligt engagemang ser jag som nyckeln till en lyckad affär.

VÄLKOMMEN att kontakta mig för att hjälpa till med din bostad här i Tyresö och Älta!

4.7 av 5 i betyg från 30 kunder via Hittamäklare

"Linda var mäklare för vår radhusförsäljning och det är vi otroligt nöjda med! Vi har känt oss trygga genom hela processen, vilket mycket beror av professionell, tydlig och varm kommunikation från Linda. Samt ett stort engagemang från Lindas sida! Vi har varit delaktiga i alla delar av försäljningsprocessen och Linda har alltid stämt av med oss båda inkommande och utgående information och gett oss sakliga och relevanta råd när vi har efterfrågat det. Tack för hjälpen med vår försäljning!"

Läs rekommendationer