Lena Wide

Fastighetsmäklare / Kontorschef 070-847 70 04

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Lena

Det viktigaste för mig som mäklare är att göra mitt yttersta för att genomföra bostadsförmedlingar som alla parter kan känna sig mer än nöjda med. Jag prioriterar att mina kunder ska känna sig trygga och kunna lita på att de får ut det bästa resultatet samt ett positivt genomförande av hela försäljningsprocessen. Jag är med från start till avslut i varje enskilt moment och finns alltid tillgänglig för frågor eller funderingar.

Jag är född och uppvuxen i Varberg och har sedan många år varit bosatt i Träslövsläge, strax söder om stan. Mitt intresse för fastigheter, arkitektur och inredning i kombination med mötet med människor och att kunna hjälpa dem att uppfylla sina bostadsdrömmar gjorde valet lätt när jag bestämde mig för att bli fastighetsmäklare. Min tidigare bakgrund som ekonom och försäljare ser jag som en stor fördel i mitt yrke då det gett mig en bra förståelse för hur affärsprocesser ser ut.

2017 tog jag steget och öppnade upp SkandiaMäklarna Varberg och jag stortrivs verkligen med mitt arbete varje dag med härliga kollegor och nyligen inflyttade i vår fina lokal på Brukstorget i Varberg. Välkommen att hälsa på oss där och kontakta mig gärna för ett möte om dina önskemål och funderingar kring ditt boende. Vi ses!

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.