Olofsbo, Falkenberg

Måsen 568

REDO™
  • 2 rum
  • 36 kvm
  • Fritidshus

Magiskt fritidsboende vid Olofsbo Havsbad!

Varmt välkommen till det magiska fritidsboendet Måsen 568. Letar du efter de där lilla extra i en bostad med ett lugnt läge och närhet till hav? Då kan du sluta leta! Bostaden är väl disponerad på 36 kvm samt ett praktiskt loft med fönster. Två rum och kök och en härlig altan i sydvästläge!

Varmt välkommen till det magiska fritidsboendet Måsen 568. Letar du efter det där lilla extra i en bostad med ett lugnt läge och promenadavstånd till havet? Då kan du sluta leta! Här erbjuds ett modernt fritidshus med fantastiskt läge vid stranden i Olofsbo, mellan Varberg och Falkenberg. Bostaden är väl disponerad på 36 kvm samt ett praktiskt sovloft med fönster. Kök och allrum i öppen planlösning med pardörrar i glas ut mot den härliga altanen med sydvästläge. I allrummet finns plats för soffgrupp och här finns tre garderober. Det finns även ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett helkaklat badrum med en tvättmaskin, wc, dusch och kommod. Genomgående i bostaden ligger ett ljust trägolv i furu och i kök och allrum finns det dimbara spotar i det vitmålade träpaneltaket.

Här bor man med bästa läge vid Olofsbo Havsbad och dessutom bekvämt med de fördelar man får av samfälligheten som stugägarna i kvarteret Måsen får ta del av. Här finns gemensamhetslokal och grönområden som får nyttjas av alla boende här, med både lekplats och fotbollsplan för aktiviteter soliga sommardagar. Utmed stranden erbjuds också det mesta man behöver såsom livsmedelsbutik, kiosk, pizzeria och restauranger m.m. Camping och vandrarhem finns också i närheten om släkt och vänner behöver boende vid besök.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Olofsbo, Falkenberg

Måsen 568

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.