Jessica Svensson

Jessica Svensson

Fastighetsmäklare
jessica.svensson [at] skandiamaklarna.se

Jessica Svenssons tidigare branscherfarenhet har sitt ursprung som mäklare på bostadsmarknaden i London under många års tid.

Hennes passion för yrket tillsammans med ett äkta engagemang och medfödda förmågan att på riktigt möta människor och se deras behov, har lett till att hon enkelt bygger långvariga relationer. Detta i sin tur genererar nöjda, glada, och med det återkommande kunder.

Jessica kommer ursprungligen från de småländska skogarna där även den goda sälj-instinkten skapades, sälj ligger i blodet. Hon har bra lokalkännedom efter att ha varit bosatt i ett av Nackas många villakvarter i flertal år.

5 av 5 i betyg från 7 kunder via Hittamäklare

"Mitt samarbete med Jessica Svensson var en av de vackraste upplevelserna i Sverige. Hon är en extremt strukturerad och empatisk person och förstår sina kunders behov snabbt och noggrant. Hon är ett stort stöd i alla processer av ett köp / försäljning, även om det inte hör direkt till ditt arbetsområde. Jag sålde mitt sommarhus i Stockholm med hennes hjälp inom en vecka och jag skulle höra av mig till henne för ett nytt köp direkt. Hon är en organisatorisk talang och förstår också mycket väl hur viktig tidsfaktorn är. Hon har också uppnått med detta köp att köparen är lika nöjd som säljaren. Hennes råd var ovärderliga i alla avseenden och kommunikationen var inte bara aktuell och välgrundad, utan också mycket trevlig. Jessica förkroppsligar den perfekta fastighetsmäklaren och för mig personligen, som tysk i Sverige, kan jag inte tänka mig att ha en lämplig person vid min sida när det gäller fastigheter! Jag är väldigt lyckligt lottad som har träffat Jessica Svensson och jag är säker på att denna känsla kommer att fortsätta vid nästa förvärv med henne vid min sida!"

Läs rekommendationer